Pontosan, egészen meglepő dolgokat tapasztalok én is szakmai szempontból. Az, hogy egy bróker applikáció attól lefagy, hogy tabot váltasz, hogy pl a nevedet 3 adatbázisban tárolják (1 a sima számla, 1 az értékpapír számla, és 1 a bankkártyádra ráírt név, ráadás az ügyintéző ezt nem tudja), néha csak állok értetlenül, hogy wtf, man?! Ennél kisebb dolgokért küldtek már el embereket, ráadásul nem is a kiemelt pénzügyi szektorból...
Érdekes dolog ez. Én fejlesztőként azt gondolnám, hogy egy tőzsdei rendszerben erre kb. olyan automatizmusnak kéne lenni, hogy csak megadja melyik instrumentumból, mikortól mi lesz, klikk, aztán aztán végigpörög amin kell, kész. Ehhez képest minden ilyen eseménynél a legtöbb szolgáltatónál kb. úgy néz ki, mintha kézzel barkácsolnák ügyfélszámlánként az adatokat.
Azért ez durva, hogy 2019-ben, elvileg szigorú felügyelet mellett egy verseny alapú piacon ilyet meg mer/tud/lehet csinálnia egy brókercégnek, ami egy bank égisze alatt fut...
A CIB eBrókerében nagyon elrontottak valamit a fiúk a tv ISIN száma változása kapcsán: két napja 0 értéken és 0 darabszámmal van nyilvántartva valamennyi Akko részvényem (nem, nem adtam el egyet sem belőlük). Ők állítják, hogy minden rendben, jó a portfólió darabszáma/értéke. Van esetleg valakinek hasonló tapasztalata az elmúlt két napra nézve? A válaszokat előre is köszönöm.
Igen, modosult 😂 az osztalek es szavazat elsobbsegi rvek torzsreszvenyek lettek... igy 490k rol 520kra nott a torzsreszvenyek szama... nevertek 250rol 1600ra novekedet, uj isin szamot kapott a papir... mas igazabol nem ... Adamosiek 1dbot sem adtak el, en sem, mondjuk ez nem is jelent semmit 😂 szoval valtozas volt, sztem pozitiv is volt... mindenki ugy ertelmezi, ahogy szeretne... sztem nagy sztori lesz, de majd az ido eldonti igazam volt-e 😉😊
Hmmmm. Érdekes, érdekes. Vajon miért frissített most az Akko, ha nem volt semmi változás? Ezt úgy tudom akkor szokták jelenteni a BÉT felé, ha valami módosult.
Nem kell elotte kiderulnie igazabol semminek. Eleg 30.-an... ezt megirta nekem szepen a kapcsolattarto holgy... en csak remenykedem, hogy elotte lehul a lepel 😊 viszont az is fontos tampont, ha nem fontos nekik az olcso tokeemeles 180naposon... mert akko' van penz lovera es nem Ocso Jani jon... a kotelezo veteli is no, ott is le kell rakni a penzt, ahhoz is kell penz lovera... megint csak nem Jani jon... igy ledugozva es moderalva is keves papir volt... nekem egyre jobb az eloerzetem... nekem van egy elkepzelesem es celaram (nem 50-60k...) aki akarja dobja, aki akarja veszi... lesznek itt meglepetesek 😉😊 lassan elhuzok nyaralni, mar csak tulelek meloban 😂
Ki kellene derulnie a hogy a ....ok helyebe milyen nevek kerulnek. Mas kulonben hogyan lehet meghatalmazast adni valakinek, ha a meghatalmazo nem tudja hogy mire is kellene szavazni?
Akko Invest