Szóval akkor a 10-15x-özés alanyi jogon jár minden állampolgárnak, vagy mi? Ha emelkedik az árfolyam az nem Ádámosi felelőssége, de ha esik, az meg igen? :D
Hát igen 2017 ben minden kis szarral is lehetett nyerni!! Na ilyen nem volt, de nem is lesz mégegyszer 😉 Egy ismerősömnek fingja se volt tőzsdéhez, ajánlottam neki konzumot 2017 legelején. Kicsi pénzből annyit nyert 10 hónap alatt ,amennyit én 22 év alatt megközelítőleg sem 😄 Aztán sok száz millával angolosan távozott a tőzsde világából😄
Ezt csak arra írtam, hogy aki nem tud spekulálni, az inkább ne csinálja.2017- től voltak egyértelmű sztorik, nem kellett hozzá szerencse, hogy sokat keress. Speciel a wallisban megmondtam a haveroknak, a super bowlt néztük ,hogy csütörtökön-pénteken már adják a részvényt.
Ja értem ,te biztos olyan nagyszerű tréder vagy hogy gyakran tudod hol van egy papír alja és a teteje!! Gratulálok 👍 Vasárnap én is tudni szoktam a lottószámokat 😄😉
Gyakorlatilag rengeteg kis papír nem csak 10 -15 x magát az elmúlt öt évtől, hanem bizony több százszorozta is!! (Est, set,opi, konzum, ott stb) Szóval a Wallis egyáltalán nem volt üdítő kivétel 20 tól 250 ig!
Igen, talán az OTP ami biztonságosnak nevezhető . Ott a felelős cégvezető Sanyibá hajlandó sok -sok milliárdot is költeni saját részvény vásárlásra, ha szarban a palacsinta!! Viszont a három blue közül talán a molt lenne érdemes ezen az árszinten vásárolni!!
Sajnos h ott igen megszivtak sokan 😪 Itt ugyanezt latom a műsor detto majd kb 330 ahol vennék kb 20% ra azt majd ujra!! Kb október elején meglehet Jokat lehet sírni nem nevetni akik hittek hogy ez lehet 4szamjegyu szegenyek
Igen, oda mutat a "Tibi bácsi 3 kívánsága" indikátor. :D Korábban is a kisbüfik kívánsága alapján mozgott az árfolyam minden időtávon. Amúgy nem értem, hogy miért lett olyan negatív a hangulat a tegnapi bejelentés után? Alapvetően ez nem egy rossz hír, egy jelentős üzletrésszel bővült az Akko. Ugyan nem vásárolt a Dayton és nem is történt tőkeemelés, de ez nem azt jelenti, hogy a jövőben (akár a közeljövőben ne történhetne meg).
Akko Invest