50k forgalom volt 460 felett, annyira nem vészes. Utána a 300k 440ig nem volt szép. Ez egy ilyen játék. Néha mi tömünk, máskor minket tömnek. Majd jönnek még hírek, amire kiszabadulnak.
Veres a tegnapi szerzeményt nem engedi el úgy sem. A tulajdonolásokat bekopizom megint ide: Neo Property Services Zrt. (korábban STRABAG Property and Facility Services Zrt. volt.) Neo Properity az Elitur Invest Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdona. Az Elitur pedig a WING Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdona ami meg a WINGHOLDING Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zártkörűen Működő Részvénytársaság tulajdona, ami meg a DAYTON-Invest Korlátolt Felelősségű Társaságé. Dayton meg már így is majdnem teljesen felfalta az Akkot :)
Én tegnap vettem 450-en (írtam), de valahogy nem feszengek, meg most is a 360 napos alatt is. Márciusban is tartottam a 400 feletti vételeimet, amikor beverték 276-ra akkor bővítettem 28x környékén. Májusban meg szépen kiszálltam plusszban. Most meg vissza, hozzá tartozik a játékhoz ez.
Akko Invest