Arról nem is beszélve hogy 8 hozzászólással lejjebb az utolsó sorban pl.: ma is beírtam, de ez sem esett le a kollégának.....(de hát vannak ilyen egyének itt :)
"Az a mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy a kibocsátó kérelmére a tőzsdei kereskedés felfüggesztésre kerüljön a tájékoztatási kötelezettség teljesítéséig, nem feltétlenül harmonizál a fenti szabályokkal, mivel az azonnali közzétételi kötelezettség ellen hat, és arra ösztönözheti a kibocsátókat, hogy éljenek ezzel a BÉT szabály kínálta lehetőséggel esetleg akkor is, ha a bennfentes információ közzététele késleltetésének MAR-ban meghatározott szigorú feltételei nem vagy nem teljes mértékben állnak fenn. Az azonnali közzétételi kötelezettség kiváltására tehát nem szerencsés a kereskedés felfüggesztésének intézményét alkalmazni, amely egy erőteljes beavatkozás a piac szabad és zavartalan működésébe."
Nemrég néztem a Wingholding kiegészítő mellékletét, érdekes h nem teszik közzé h konkrétan melyik cég a részvényes, gondolom Veres cégen keresztül birtokolja.
Bocsánat nem jól értettem a kérdésed. Optenben a Szavazati jog mértéke meghaladja 50%-ot: Elitur Invest Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A Neo Property Services Zrt. esetében. Igen jól írtad.
Lehet hogy igazad van (ez felett elsiklottam). De lehet nekem annyira nem is számít, a végső tulajdonos úgy is ugyan az. Annyira sok cég a cégen belül van hogy úgy sem tudjuk követni (Én legalább is nem), maguknak pakolgatják át és olyan számokat hoznak ki amit éppen akarnak.
Akko Invest