Ha a cég nyereségessége lenne az indikátor, akkor ez már régen szárnyalna! Az éves jelentés is hasonlóan jó lesz, vagy még jobb, mint amit most lehet tudni a cég nyereségességéről - ezt így október elején, ismerve a folyamatban lévő üzleteket, bátran meg lehet előlegezni. Ugyanakkor most is vissza van fogva, nyilván valami céllal. Szerintem nem kell erre már sokat várni! Novemberig simán beverhetik még jobban, de ha lejár a kötelező vételi, akkor szerintem jön a következő rész a kottából, ami már meg van írva, csak mi nem ismerünk és csak gajdolunk találomra.
Elsoként az srv-t ell kell indítani majd, mert kozgyulés hatarozta el.Innen nem tudom hogy lehetne kibujni, csak ujabb kozgyuléssel, gondolom... de amit eddig igertek azt megcsinálták.Gondololom a vezerloben feszulten figyelik a 180 napost, ami folyamatosan emelkedik.😇
Szana szét van gyötörve, adva, kínozva ez a részvény és termesztesen a kisrészvenyesek is. Nagyon szeretném tudni mi lesz az amikor megindul, vagy mi miatt fogják elengedni felfelé!
Azt, hogy az árfolyam mikor lesz 500-on, az kérdéses. Most azt mondom előbb, mint ahogy az elmúlt időszak árfolyam mozgása alapján azt kalkulálni lehetne. Az, hogy 500-nál többet ér, már most biztos. Idáig ezt szándékosan tartották víz alatt, most mesterséges lélegeztetésen van, de fel fog ébredni a kómából! Nemsokára!
Én nem beszéltem sioha 500 rol, ez most egy sportszeletet ér.Ha wing nem viszi lesz srv az felhozza 340 ig biztosan, ha a wing-e lesz azt meg árazza a piac hiszen az igen nagykutya...tele lesz megrendeléssel, most is tele da akkor mèg jobban....mindkét esetben noni fog hisz ha marad akkor is lesz tokeemeles...350-1000 forintig itt minden elkepzelheto.Jo fundas cèg nagy P/e ratával jelenleg is.
Sztem meg pár nagy speka játszik vele, nem az akikre te gondolsz. De csak 1 vélemény. Dehogynem lehet őket megszivatni. Egy SRV-vel a szart is kiráznák belőlük! De amúgy azt a részét osztom, hogy manipulált! Ádámosit mondjuk ebből a szempontból ismerjük, ő jogerősen 1 f.... róla mondjuk a tavaszi eső nem mossa le a sza.t!
Akko fórum