Nem gondolnám a 20-28 ezres pakkokat olyan nagyoknak. Simán lehet annyi egy átlag állampolgárnak. És szerintem sok ilyen van akinek ekkora pakkja van. Viszont biztos vagyok benne, hogy nem ők dobálják 2-3% haszonnal. A tegnapi 60 k-s öntés már kicsit combosabb volt, de ott sem gondolnám, hogy egy kisbefektető öntötte volna azzal a pici haszonnal.
Nem remeg, mert már remegett eleget. Lásd egyel lejjebb! Amúgy valaki plusszban erre rájátszik. Egyet tudunk ki, aki remélem lassan kipontozódik, mert egy ......
Bonyolult az ember! Nem akarok mindenkit megérteni, mert akkor mind ugyanolyanok lennénk. Ha annak a fejével gondolkodnék, aki 500-ért vette, itt nézte a nagy semmit 3 évig és harmadolta, inflációval, elmaradt nyereséggel ötödölte a pénzét, miközben más duplázott, megértem, hogy miért száll ki inkább veszteséggel, minthogy várjon. Abban a reményben, hogy az elvesztegetett idő, pénz és felesleges idegeskedés valahol máshol megtérül... Ennek most jött el az ideje, most járja be majd azt az utat, amit az előző részvényesek a nagy emelkedésben beáraztak. Fura részvény, ez tényleg fordítva halad! Aki tud a régiek közül, tartson ki, a jövőbenieknek meg sok hasznot!
én mindenben egyet értek, csak nekem kurvara nem logikus, hogy 20 és 28 ezres pakkok kinél van, s miért remeg ennyire. Tegnap durva mennyiséget dobaltak be, ezek nem kicsik Laci. Szerintem meg van egy két olyan aki a körhöz tartozik, s nekik nyomni kell lefelé barmi aron.
Most se ők adják! Hogy piacon miért nem veszik, az nem kérdés! Olcsón bővítenek majd tőkeemeléssel később (minél alacsonyabb az átlagár, annál jobb). Aki nem tudja, hogy miért nem tudnak eladni, nézze meg, hogy melyik nagytulajnak mennyi részvénye van (nem tud tételt eladni küszöblépés nélkül, amit jelenteni kell). Múltkor Marika volt, aki a Forrást emlegette, mennyi részvénye van az AKKO-ban. Amikor konkrét számot írt, már sejtettem, hogy vagy a dátumot írta el, vagy a mennyiséget. Ezt már csak a teljes reményvesztettek adják...
ez így van pontosan. ha emlékeztek még pl az EGIS tök mas volt, ő elakarta hagyni a tőzsdét kiszorítas stb. ott majd dupla arat adott 28 ezer környékét, a 360 napos meg 14 ezer volt kb. Ott egy korrekt kivezetés és kiszorítas történt. Itt nem az a céljuk, viszont aki hülye az most eldobja mert megijed a brokik altal bedobalt nagy pakkoktól. szerintem.
Huh, az jo mert kozel van.Amugy Laci megfejtette a tutit..azert is volt udvarias az akko ig tanacsának elutasito válasza.Le kell jatszani amit leszabalyoztak.
Milyen színjáték? Érti valaki, hogy miért van? Mert a megvásárolandó pakkal olyan törvényi küszöböt lép, amivel a kisebbségi tulajdonosok érdekérvényesítő képessége sérülne. A törvény erejénél fogva kötelező ez a valóban "színjáték". 1 db-ot se fog venni ezen az áron.
Elad (lehet, láttad valahol a nevét?) Az ár meg nem ennyi, az tuti. Neked, nekem ad érte ennyit a kötelező vételi miatt! Pont a törvényi minimumon, mert nem is akarja megvenni, égő lenne, ha magasabb áron se adná senki, hamarabb következne be a beismerés pillanata. Így még 1 mozzanattal tolható. De ha túltolják, akkor lehet beszállok a játszmába és többet veszek, mint gondoltam ;)
Akko fórum