Ez a pakk nem akkora hogy megremegjen a kezem. Az én pakkom ennyiért nem eladó. Kb 2 hónap múlva lesz még tőkém,és ha kb ezen az áron lesz akkor bovitek 10k-ig. Kívánom a 400-as szintet legalább.
Mondják itt nehányan, hogy nem foglakoznak velünk, nem olvasnak bennünket. Sőt, hogy lesz@rnak bennünket. Tegnap beírtad, hogy neked 6K papírod van, ma ott a vevő 6150 darabra.
Sziasztok! Ahogy olvasom a hsz-eket látom hogy már a régi akko-s topikosoknál is kezd elfogyni a türelem. Mondjuk tényleg elég fos ez az akko,de mindíg azt mondtátok hogy ide (is) türelem és kitartás kell. Nem tudom ki mekkora pakkal van ebben a szarban benne,de kérdem én hogy az elmúlt 1 évben változott-e valami az árfolyamban? (nyilván a kommunikáción kívül ,mert az semmi) Én azt látom hogy 2-4 havonta van benne egy rántás. Ezeknél a rántásoknál azért van mód kiszállni szerintem. Nyilván nem őrült nagy pakkal ,de azért lehet realizálni. Ha pedig komoly összeget szeretne a befektető realizálni akkor teljesen feleslegesen idegesítitek magatokat. És amúgy is a vezetésből szerintem a kutya nem foglalkozik velünk.Én továbbra is csak a Ti ajánlásotok mentén állok ehhez a rv-hez. Ami a türelemről és kitartásról szólt. Mellesleg marhára nem érdemel ez a rv napi (talán még heti) figyelmet sem.Tény hogy lehet azért nagy a pofám mert csak 6k db van a tulajdonomban,de most én mondom Nektek azt amit tanultam Tőletek! Türelem és kitartás ,meglesz ennek a gyümölcse!!!
Kb az elmúlt egy év alapján pont egy ilyen fb oldalt vártam. 2023. szeptemberi utolsó posztolással. Emberek ez ami mindent elmond: kaparós sorsjegy a cég, többen írták, ráerősítek. Legjobb jelző, bárki is találta ki!
Akko fórum