Várom 380 nal ma már nem megy nekik felfele!heten jon a kicsi Akko be a tarisznyamba! Az elsőbbségi rv hol veheto mennyivel drágább mint a sajatmarkas sima Akko rv? Köszi!
Bevallom őszintén, hogy fogalmam sincs. Szerintem előbb találják meg a Watergate-ügy hiányzó 10 percét, mint hogy kiderülne, hogy honnan volt az a 6 yard. :D
Abszolút így igaz, jó megközelítés! Talán az OTT1-ben lehetne beszállót keresni egy jelentős zuhanás után, de ehhez változás kell a cégben, a könyvvizsgáló nemrég mondta fel a szerződést, Gyapjas volt a Keg auditora is, nyilatkozott több éve az ügyben. 'Az OTT 50Ft körül de szép vétel lenne!
Ha hitelből vették meg a Neo-t, nem feltétlenül elvárható, hogy legyen osztalék, amíg nem törlesztik. Véleményem szerint lesz még más dobásuk is, idővel kiderül...
Ez így van. Ebben az Nyrt-ben nagyon sokára lesz osztalék, ha valaha lesz is. Nem azért jött tőzsdére hogy nekünk adjanak pénzt. Hatalmas játékot nyomtak le maguknak. Ügyesen csinálják, a saját szemszögükből. A kicsik meg mint mindig legyenek csak észnél.
Hát, miután Prutkay azt nyilatkozta (és erről sajtóközleményt is kiadtak), hogy nem lesz osztalék, talán nem volt olyan nehéz tippel eltalálni a 0 ft-os osztalékot. :)
köszönm közben meg is találtam és nem lesz itt osztalék kifizetés: -Az Igazgatótanács elnöke javasolja, hogy az Igazgatótanács 2020. évre vonatkozóan a Covid-19
járványhelyzet okozta gazdasági bizonytalanság elleni tartalékképzés és a Csoport növekedési stratégiájának
megvalósítása érdekében akként döntsön, hogy a Társaság osztalékot ebben az évben nem fizet. Az
osztalékként kifizetésre nem kerülő eredmény az eredménytartalékba kerüljön átsorolásra.
A fentiek alapján az Igazgatótanács elnöke kéri az Igazgatótanács tisztelt tagjait a mellékelt határozati javaslat
elfogadására. Bejött kollega nulla forintos osztalék tippje: megy minden az eredmény tartalekba akar van akkoban elsőbbségi részvény akár nincs
ahogy vártuk: 430nál fordul lefele, jövö heti kgyig azt hittem emelik feljebb es ott kezdenek önteni - itt vannak elsöbbsegi reszvenyek amugy ennél az nyert-nél? mert az is bekavarhat
Akko fórum