Figyu! Igazad van, nyugodtan lehet egy írni egy nyílt fórumra bármit, s te még azok közzé tartozol akik ezt kultúrált módon teszik, valszeg én unom már egy kicsit ami a papírral történik:). Mindegy 1 hét múlva okosabbak leszünk, vagy nem....
Az idézet nem tőlem való. Ilyet soha sem írtam, főleg nem ide. Korábban is írtam, ha időm engedi fél szemmel figyelek az Akkora (mert tanulok belőle). Mivel ez egy nyílt fórum (ellenben a kgyn való részvétellel, ide részvény nélkül is lehet írni), így ezt a jövőben is megteszem (nyilván normális keretek között). Ehhez senkitől sem fogok engedélyt kérni. (Érdekes kb. 11 éve a fórumon lehetett írni nézeteket, főleg ha azt az ember információval alátámasztotta, most ha nem hívő akkor beleállnak az emberbe a kollégák, írhat bármit, rakhat be értékes infókat is......... aki nem velünk az csak ellenünk lehet nézet tökéletesen átissza már a hétköznapokat is.)
Állítottál valamit, én csakannyit kértem, hogy támasz alá. Ez eddig nem jött össze. Inkább jó magyar szokáshoz híven ennyivel kihátrálsz (valahogy nem lepődök meg ezen, sajnos ilyen nemzet vagyunk). Rájövök lehet. De mivel kb. 3 hónapja 1 db Akkom sincsen lehet nem jövök rá. Jó hogy mindig vannak klón nickek, akik osztják az igét és az észt ezen a névtelen fórumon.........
Kedves Akko nick. Nagyon el vagy tűnve....tehát akkor mi is van a tehermentes Eliturral? Én az általam rendelkezésre állt infót bemásoltam (az alapján amit Én látok nem tehermentes). Most Te jössz......
Akko fórum