Az appennint is ezek a wallist is ezek az opust is ezek nyomták tartották lenn, ugyan ezekkel a módszerekkel, egyszer biztos megindul, csak addig elmegy a többi szekér
Beszeltem az ugyveddel. Nem erte a toke piacokhoz. :( Mast kell keressek. De Laci; es ha felkerdezed oket a kozgyulesen? Mi lesz? Mit varsz? Tenyleg. Szemunk elott csalnak. Elhiszel barmit is amit mond?
A menedzsment helyébe meg nem csodálkoznék azon, hogy manipulálható az árfolyam, elég lenne felsorolni azon intézkedéseket, amit azellen tettek, hogy ne így alakuljon. Volt ilyen? De már ha így alakult, akkor hogyan tudnám visszafordítani, korrigálni. Ezt az év nem egy napjára (rendes közgyűlés) kell tervezni, mert egy évben 365 nap van. De van egy jó hírem, idén van egy extra nap is. Nem kell semmi extra dologra gondolni, mielőtt sokat látnának bele, elég ha a tényekre hagyatkozunk. Ja, hogy arról nem tudunk. Miért is? Ha így folytatjuk, nagyon sok kérdésem lesz és engem nem lehet meggyőzni semmitmondó körmondatokkal.
Ott kezdtem el venni. Sztem a jelentésig próbálkoznak, hátha tudnak venni és pánikreakciót generálni. Nem gondolom, hogy az a céljuk, hogy eladjanak. Utána nem is raktak be többet, amit betettek meg kivettem/ték 245-ig. Hülye meg nem vagyok, ha neki nem kell, meglátjuk akar e még adni. Mondjuk most már elgondolkodhatnának odafent, hogy mit is tegyünk ez ellen...... mert enyhén szólva sincsenek a helyzet magaslatán. Még viszonylag sok idő van a jelentésig, valamit kéne virítani.
Nézd, engem az se érdekel, ha egyedül leszek. Elegem van abból, ami ebben a szánalmas tetves országban folyik. A kibaszott "urak" a mi pénzünkön híznak, rajtunk röhögnek, mi meg tűrjük kussban, hogy átbasznak minket. Hát egy nagy lóf.szt.
Akko fórum