nézzetek az ő szintjük fölé, ott is ez van, azt látják, hogy a még hatalmasabbak is megtehetnek bármit a világon. Nekik se diktáljon senki. Majd amikor ők mondják akkor majd elindul. Kisbefektető hepciáskodik, hát csak csinálja, majd elfárad, s majd eladja, az is az ő kezükbe kerül... Magyarország BÉT én így szeretlek...
Miért pont az akko aki a sorban az utolsó? Engem ez érdekelne, hogy miért kell ennyire leverni. Ennyire kell a pénz a többi helyre, hogy ide véletlenül sem menjen?
Az autowallis-story kísértetiesen ugyanaz, mint itt, nemhiába Veres-cég mindkettő....Ott is hosszú ideig lenyomva az árfolyam 90-100 körül, majd tavaly a jó hangulatban emelkedés (idén 130-ig), onnan befagyás. De ott most elindult valami, pénteken elemzés célárral, ma bejelentés, erre aztán kilövés..... Remélem, Veres itt is tervez vmi hasonlót.....
pont erre gondoltam reggel mikor elmentem itthonrol, hogy beirnám a végét aztán fellőne....na nem tudnám magamrol lemosni hogy én vagyok a "felsőbb hatalom" vagy tuzsdeguru vagy valami ilyesmi.hamarosan beirásra kerul, de még várom a felsőbb utasítást:)
Hát igen, igazatok van. Szerintem lesz majd elemzés a cégre és azt mondjuk meg is értem, hogy az előző évi eredmény kalkulálásával jól járunk, tehát érdemes megvárni. Na de azt, hogy nem zavarja őket a részvényesek véleménye, valóban bosszantó! Azt is elhiszem, hogy nagyon sok a tényleges érdemi munka, na de a kommunikáció nem fáj, na meg a részvényárfolyamot is rendbe kéne tenni, tehát prioritást kéne hogy élvezzen!
hát igen, de még egy árva hírt se adnak akár az oldalukon.Elég gázok. 1 kiló krumplit se ér a részvényuk, tehetnének róla, hogy legalabb egy kiló banán lenne.
minden csúcson, de ez a béka segge alatt. milyen érdekes hogy az autowallisnál jött egy elemzés és elindult. Itt miért nem rendelnek meg elemzést a cégről ha azt ígérik milyen szuper kis cégük van?
A TA-t ekkora forgalomnál dobhatod a kukába. A menedzsment reakcióidejével én sem tudok azonosulni, de a hangnemmel se, bocsi. Bár kétség kívül egyetértek veled! Én meredek emelkedést várok, de ahogy korábban írtam, passzolok mikor indul meg, de tuti nem 300-nál áll meg.
Eddig nem arról beszéltetek, hogy olyan szuper jelentés jön 2023-ra, hogy már a jelentés körül elkezdődik az árfolyam helyreállása? Ehhez képest év végére +50 Ft-os szint várása extra pesszimista. Nem beszélve arról, hogy ezt konkrétan 2 óra alatt letudja az árfolyam, ha g_cik is így akarják a Managementben.
Akko fórum