Megköszönném. Nekem csak ötös van. Hatoslottón ötösöm volt vasárnap szóval nyertem egy kis aprót. Csapok még hozzá egy kicsit aztán ha jóárban lesz holnap AKKO veszek még . 🙂
Szerintem nem lesz BUXban ekkora korrekció. OTP MOL mtel Ricsi mind rohadt jó évük lesz. És jobbára a többi cégnek is, sőt 2025 megjobb lesz, szóval én nem várok korrekciót
Szerintem nem lesz BUXban ekkora korrekció. OTP MOL mtel Ricsi mind rohadt jó évük lesz. És jobbára a többi cégnek is, sőt 2025 megjobb lesz, szóval én nem várok korrekciót
Egyetértek, és behoznék még egy szempontot. A BÉT szárnyal. Hosszabb ideje azt várom, hogy jelentős korrekció kezdődik - érzésem szerint legalább 58ezerig, de talán még lejjebb, ami viszont ezt az általad tökéletesen leirt 250-300 közötti pilinckázást valszeg megtörné, és ez a részvény is jelentősebben lefelé mozogna. Az elméletemmel csak két szembeállítható dolgot tudok felhozni: a BÉT nem azt szokta csinálni, amit én képzelek, és a pilincka is lehet hogy nem izgatja magát az én elméletemen :-)
Én azt látom, hogy bizonyos időszakonként van egy felszúrás max 300-ig. Ezt már idén 4-5x megcsinálta. Utána a visszaesések már nem mennek le az előző szintig. Ha ezt a bűvös 300-at átlépnénk akkor az lehet adna valami új impulzust. Addig szerintem ez a játék lesz. Lehet vele keresni, de más jelenleg jobbnak néz ki. Persze lehet itt is csak egy szikra kell, de számomra (nem vagyok nagy szakértő) egyenlőre túl kiszamithatónak látszik. És a forgalom sem veretes
Akko fórum