na indulok lassan, adok megbizást 3999 db jo akkora 255-re, a hármasok és a kilencesek a kedvenceim...vagy 9999-re attól függ elment e a lengyel papirom mig hörpintgettem.
tudom, de nem akarok zavarni senkit aki erzekenyebb tipus és főleg nem érti a marketinget:)....itt a presszoban értik a marketinget, amint kiurul a poharam már tolti is...szolnom sem kell, még annyi esze is van ...hogy...kozeli utcaban lakik aztan az asszony ha kérdi tole meddig voltam....azt mondja csak beléptem....
hát majdnem egyet értek de aki 300 felett megvette, s benne ül már 1,5 éve annak kb 380nál van nullában ha az inflával kalkulálok. Annak ez a tötyörgés itt semmirevaló nulla
Türelmetlen vagy. Elmúlt félév alapján emelkedő trend látható. Nem más részévenyekkel kell összehasonlítgatni. Ez teljesen felesleges. Egy azért mert az sem normális hogy heti 20-30 % árfolyam változás van. Kettő csak rágörcsölsz és idegeskedsz rajta. Egyébként ha félév alatt megy 10%-ot meg akkor is bőven jó vagy. Nem szabad telhetetlennek lenni.:)
egy két lelkes vevő volt itt, kifogytak a pénzből azért nem megy. a cég és nagybefektetői nem veszik, hírek nincsenek, sztorit sem szellőztetnek nagyon, szóval egyenlőre lapul mindenki s vár. Majd jön a kgy, ott lehet majd a szemükbe nézni...
Én azt gondolom ha ezen a szinten belevesz valaki 2-3 hónapon belül 5-10%-ot biztosan hoz. Ez nem befektetői tanács,de az elmúlt időszak játéka ezt mutatja. Szerintem speka had majd 300 környékén fog megjelenni. Addig marad ez az állóvíz kis hullámokkal amiket talán meg lehetne játszani apróbb tőkével. Én azért nagy lóvét nem öntenék ide,de én lehet gyáva vagyok.
Igen. Nagyon érdekes. Az enyém volt az utolsó kötés... hol vannak a vevők? Mondjuk eladó sincs. Hogy rohadjon el pénteken visszalépett az üzlet vevőm, pedig a héten seprést terveztem. Nem a sorba kell állni lefele! Látszik, hogy már nem adják! Na mind1 fogy az idő! Holnapután már február!
Akko fórum