Én kiszórtam 4000 darabot 250-nél...229,230 vételek...de még maradt 245-ről is...meg visszavenném amit eladtam is :D Lehet ezzel keresni keveset :) Nem tudom miért bántjátok és még mindig emelkedő a trend óráson
Na, addig nézegettem ezt az alacsony árfolyamot itt, hogy ma kiszálltam Mtelekomból, és az egészet áttettem Akko-ba 230-on, 2 héten belül 260-ra várom. Meglátjuk :) Pár éve 2 alkalommal is szerencsém volt 2 hetes időtávon vele, most is tuti kiszállok belőle legkésőbb szept. 5.-én, kíváncsi vagyok, h nyerővel vagy bukóval :)
Ez egy szar papír volt mindig is, azért mert belerántott 2-3 speka és meglovagolta az opusos-os őrületet ezen még nem változtat. Aki 200-210 körül vette, annak még a 230 is jó kiszálló. Veres leszarja ezt iparilag.
Nem hagyják emelkedni, csak azért sem. Elkezdték csorgatni vissza 200 irányába: lekötés 17:05-kor. Ilyen lehetősége pedig az utóbbi 3 évben nem nagyon volt az AKKO-nak a normális, manipulációmentes kereskedésre és nyilván az emelkedésre sem; BUX ATH; megjöttek a vevők a kispapírokba is. De nem. Nem hagyják élni a nyomorultat. #krvnydVeres#krvnydPrutkay
Gusztustalanul dugózzák Veresék 230-on felfelé...múlt héten 2 nap alatt több mint 100 ezer darabot vettek ki onnan; ha az a cél, hogy - az eddig még - meglévő vevői érdeklődést teljesen lenullázzák, akkor jó úton haladnak. Nem értem, miért cél ismét az illikviditás. Nagyszerű alkalom lehetett volna ismét népszerű papírrá tenni az AKKO-t a felélénkült kereskedésben, ráadásul az árfolyam is emelkedhetett volna végre. Még csak extra befektetés sem kellett vona hozzá, csak hagyni a vevőket vásárolni. De nem. Ez már nem a kisbüfik kirázásáról szól. Aki akarta, rég megszabadult tőle.
Óráson a leszúrás óta, igaz ez a nagy emelkedés kicsit kilóg, azt lehet magyarázni mással (hype, Opus hatás, mindegy is...egyelőre jók vagyunk https://invst.ly/114dpd
Akko fórum