Topiknyitó: Portfolio 2017. 04. 05. 09:00

A Nobel-díjakat osztó akadémia is üzent Orbánéknak  

Ugrás a cikkhez
A Nobel-díjakat osztó Svéd Tudományos Akadémia is nyilatkozatban figyelmeztette a magyar kormányt, hogy ne korlátozza a tudományos szabadságot. Mint írják, az új szabályozás veszélyezteti az akadémiai szabadságot és az oktatás
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2017. 04. 05. 10:27
Előzmény: #8  goapsy1
#11
"Kiderült: Habony is Soros "tanítványa" volt" link Na ugye! Ez is bizonyítja, hogy Árpád többet tud bármelyik Nobel-díjasnál. Olyan Ő, mint Viktor! Joguk van letolni a Nobel-díjasokat!
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2017. 04. 05. 10:13
Előzmény: #9  goapsy1
#10
Hú, ha látnád az milyen, amikor Lajos és Szilárd vitatkoznak arról, hogy Viktor jó vezető-e vagy sem. A múltkor úgy kellett lecsapni a biztosítékot, mert már már dugták be a drótot a konnektorba, hogy leteszteljék a vezetőképességét. Ők biztos a Nobel-díjasok szintjén vannak, látszik is rajtuk. És milyen jól elő tudják adni magukat! Mindenki csak nevet és nevet, amikor őket hallgatja.
goapsy1
goapsy1 2017. 04. 05. 10:05
Előzmény: #7  penztaros_lorinc
#9
Valóban van annak valami diszkrét bája, mikor Kósa-, meg Rezsi Szilárd-jellegű nímandok oktatják ki a világ tudományos elitjét :))) Egyetlen dolog van, amiben a fidesz tudományos fokozatot szerezhetne, az a lopás. Abban tényleg őstehetségek, oktathatnák is.
goapsy1
goapsy1 2017. 04. 05. 10:01
Előzmény: #2  airmax_2_0
#8
Jól nyomod, csak így tovább, meséld el a Nobel-díjasoknak, hadd tudják meg végre, mi a tudomány, nyilván eddig nem tudták, alig vártak már téged, hogy végre megtudják :D
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2017. 04. 05. 10:01
Előzmény: #6  elemes
#7
Azért hátrább az agarakkal! Semjén Zsolt sok mindennel nem ért egyet a Nobel-díjasokkal! Nem tudom pontosan mi a gond velük, de valami majomról volt szó, és már ott elvesztettem a fonalat, mert nem tudtam, hogy kire használja ezt a jelzőt.
elemes
elemes 2017. 04. 05. 09:57
Előzmény: #2  airmax_2_0
#6
Hát, jó nagy adag önbizalomról tanúskodik, ha a svéd tudományos akadémiát oktatod ki :-) Ez a hozzáállás egyébként magában rejti a diktatórikus rendszerek szükségszerű bukását. A diktátornak ki kell nyírnia az okos embereket maga körül, mert azok veszélyeztetik a pozícióját. Ezzel nyomán viszont a diktatúra potenciálja és versenyképessége drámai mértékben lecsökken. Az (időlegesen) sikeres diktátorok mindig nagyon intelligens emberek, de érzelmileg sérültek.
csendben 2017. 04. 05. 09:56
Előzmény: #2  airmax_2_0
#5
"A svéd demokrácia szerintem az, hogy hangos militáns kisebbségek irányítják a bamba jóindulatú többséget..."Magyarországon is így működik a dolog."Nem tudom meddig, de túl sokáig sehol sem működött..."Neked legyen igazad!
penztaros_lorinc
penztaros_lorinc 2017. 04. 05. 09:50
Előzmény: #2  airmax_2_0
#4
Butaságot kérdezel. Az a tudomány, amire Viktor rábólint. Az például tudomány, ahogy én minden korábbi rekordot megdöntve megtollasodtam! Vagyis ahogy "én" "megtollasodtam". És még egy közgazdasági Noben-díjat se ajánlottak fel, pedig láthatja mindenki, hogy példa nélküli ez a gazdasági csoda. "Igenis a demokratikusan megválasztott jogintézményeknek kell eldönteni, hogy mi támogatott, türt," Jól mondod. Ugyan a neonácik is pontosan ezt mondják Hitlerről, de ezzel ne foglalkozzunk!
andare 2017. 04. 05. 09:04
Törölt hozzászólás
#3
airmax_2_0 2017. 04. 05. 09:00
Előzmény: #1  portfolio
#2
Azt ki mondja meg, hogy mi a tudomány?A középkorban tudományos alapossaggal igyekeztek kideríteni azt, hogy milyen jelek bizonyítják, hogy valaki boszorkány... most 52 gendert mutatnak ki "tudomanyosan".... a svédeknél ráadásul a nekrofilia elfogadásért küzdenek, és harmadik öltözőt építenek azoknak akik nem döntötték el, hogy fiuk vagy lányok. Nyilván tudományos alapon... Nem hiszek abban, hogy a tudomány mindig minden eszement irányzatát egyformán kell támogatni a többivel... Ez szélsőséges liberális baromság.Igenis a demokratikusan megválasztott jogintézményeknek kell eldönteni, hogy mi támogatott, türt, vagy éppen ellenzett...Persze a lényeg itt is mint mindenhol a határok meghuzásának, (ha úgy tetszik fékek és ellensúlyok hatásainak) a nem könnyű művészete...Viszont akik most a demokráciát féltik, azt mondom , ha a nép úgy gondolja, hogy nem jó helyen vannak a határok, akkor majd választ másikakat.. A demokrácia nevében sivalkodni, miközben nem bíznak a demokratikus működésben, nem túl elegáns dolog...A svéd demokrácia szerintem az, hogy hangos militáns kisebbségek irányítják a bamba jóindulatú többséget...Nem tudom meddig, de túl sokáig sehol sem működött...

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek