Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
Na annyit megértettem, hogy utolért a sánta kutya! Téged is! Mindössze annyi sem történt, hogy neked magyarázni kellett volna? No akkor részemről mégegyszer az elnézést, de óvatosan figyelem a kommunikációdat ezután a magyar kormány működéséről és élesen elválasztom a linkelést a véleményedtől!
Pedig nem kellene sokáig keresgélned. Csak most volt téma a "kormány magyarázatának a félreértelmezése". Csak az a gond, hogy én csak bemásoltam, semmilyen megjegyzést nem fűztem hozza. Se jót, se rosszat. Ismered a sánta kutya esetét?
Sajnos bocsánatot kell kérnem, mert nem vagyok hajlandó kigyűjtögetni a replikákat, amit a magyar kormány tevékenységéről írtál itt a fórumon. - Biztos azért vitázunk, mert mindenben egyetértesz a magyar kormány működésével! Tehát bocsánatot kérek, hogy nem vagyok hajlandó csemegézni a magyar kormány lejáratásáról, veled a mai napon!
"Neked egyszerűen értelmezni kéne és nemcsak fikázni a kormány "magyarázatait", amit rendszeresen félreértelmezel." Leírnád hol "fikáztam" a kormányt? Hol értelmeztem félre? Vagy megint ész nélkül irkálsz mindent össze-vissza.
Neked nem szükséges megmagyarázni, mert nem te vagy a "kormány"! Neked egyszerűen értelmezni kéne és nemcsak fikázni a kormány "magyarázatait", amit rendszeresen félreértelmezel.
A védhetetlent nem lehet védeni! Azt viszont amit te állítasz azt bárki megcáfolhatja, mert nincs relevanciája, hanem részedről egy személytelen és lejárató vélemények tömege!
"Kibérelném pár napra így Karácsony körül. :)" Mégis csak el kellet volna olvasni amit belinkeltem:)) "A kormányzat arra hivatkozott, hogy az arculati elemek mindenki számára
hozzáférhetőek, aki a kormányzati kommunikáció pozitív üzenetét
hordozza - vagyis például a baloldali ellenzék is megvásárolhatná a
"Magyarország jobban teljesít" szlogent."
Bemásolnád a MEH oldaláról,hogy jelenleg mennyi az: . "ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT!" . szlogen listaára? Gondolom most akciós mert már nem nagyon használják! :) Kibérelném pár napra így Karácsony körül. :)
Na ezt értelmezzed mégegyszer, mert ez olyan, ami a normalitásokat feszegeti, amikről elfelejtkezel gondolataid közlésekor! A jóisten mentse meg azokat az országokat, ahol a hozzád hasonlóhazudozók akarnak a hatalom közelébe férkőzni! - Nem vagy tisztában az állam és a demokrácia mibenlétének a tisztázásánál! Hol vannak a híres "tényeid" amikre oly előszeretettel térsz ki? Ezek az államról alkotott képzeteid is kiegészítésre szorulnak, mert nem más mint rágalmazás, bizonyíték nélkül!
Hát inkább hisznek a saját szemüknek, mint neked, aki hazugságnak álcázott lózungokkal akarod befolyásolni az embereket, akik nem is fideszhívők! Neked még nincs miniszterelnököd, ideje keresned már egy olyant, aki megüti a színvonaladat a politikai palettán!
Nincsen piaci vagy listaára az állam által használt szlogeneknek! . Ezt csak te szeretnéd belekeverni egy hirdetési üzletágba ahol kő kemény piaci verseny tombol!
Eddig sem vitattam, hogy előnyhöz jutott a jobbik. Mint azt sem, hogy piaci ár alatt kapta." . Akkor mi a probléma a büntetése körül? Ezt miért nem látják így a többiek is? Amennyiben szerinted is jogos a büntetés és köztudott,hogy nem a fidesz a szíved csücske akkor kérdés megbeszélve és lezárva.
"Az a kerdes hogy a fideszt miert nem buntettek evekig ugyanezert. " . nem, nem ez a kérdés! . Ezt akarja mindenki fő kérdésnek beállítani mivel a jobbik belebukott egy ügyletébe! . A fidesz ELSZÁMOLT! . Így az ő plakátügye eleve nem lehet kérdés!
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/