Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvívő közleményben reagált az M1-en elhangzottakra. "A Fidesz fékevesztett hatalmi tébolyában, maradék gátlását is elveszítve, Európában példátlan módon, az ellenzék legerősebb pártjának, a Jobbik betiltásának lehetőségét is belengette" - írta. "Aljas támadásaihoz ezúttal a közpénzekkel kitömött, a CÖF-höz hasonló álcivil Alapjogokért Központot hívta segítségül...Egyértelmű, hogy a Németh Szilárd-Molnár Zsolttal fémjelzett fideszes látszatviták révén tartja lélegeztetőgépen a szatellitellenzékét, míg az egyetlen tényleges kihívóját, a Jobbikot, diktatórikus eszközökkel támadja, '50-es évek óta nem alkalmazott koncepciós eljárásokat indít ellene" - közölte.
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/
Olvastad a szerződést? Amennyiben 2018 ápr.-ban nem fizeti ki a hátralékot visszaszáll az eladóra a hely amiért 27 millió foglalót fizetett idáig a vevő. Az eladó 7 hónapig mennyi bevételtől esik el 1000 plakát esetében? Mert bizony ez a "kára" keletkezni fog ha a jobbik nem fizetett volna. . Én értem, hogy ezt te nem érted és a jobbik sem érti. Ellenben én nem várom el az ÁSZ-tól, hogy ők se értsék! Ezt a támogatást 499999 Ft napi akár 100 utalással is megtehette volna névtelenül! Azon a pénzen pedig a párt kibéreli a helyeket! . LEGÁLIS,TÖRVÉNYES! . A végeredmény ugyanez. . Miért nem így csinálták?
A Fidesz és a Jobbik is piaci ár alatt kapta a felületeket. Az ÁSZ a Fideszét rendben találta, a Jobbikot megbüntette. Az ÁSZ élére 2010-ben egy Fideszes pártpolitikus lett kinevezve, Domokos László. Ezek a tények, a többi melléduma. .
"A jobbik nem kölcsönösen kialkudott áron vette!" Ugye ezt nem gondolod komolyan? Csalással szerezték meg Simicskától? Leírnád mit jelent a kölcsönösen kialkudott ár?
"Nem te írtad, hogy nincsen olyan hogy listaár?" Én azt írtam hogy nincs olyan hogy listaár?????? Azt írtam hogy a listaártól, hanem a piaci ártól történő eltérés miatt bünteték a jobbikat. Olvass vissza.
"Tudod a fidesz nem tett törvénytelen, akkor amikor olcsóbban vásárolt plakáthelyet!" . Nem te írtad, hogy nincsen olyan hogy listaár? Valaki írta. A fidesz nem olcsóbban vette hanem a kölcsönösen kialkudott áron. Így akkor megfelelő?
"Tudod a fidesz nem tett törvénytelen, akkor amikor olcsóbban vásárolt plakáthelyet!" Ezt hívják úgy hogy, tiltott pártfinanszírozás. Amennyivel olcsóbban vásárolt, azt be kell fizetni és annyival még a párttámogatást is csökkentik. Jó lenne végre érteni amihez hozzászólsz.
Nagyon ügyes, de így nagyon átlátszó volt a JOBBIK ezen húzása. Ezer más módon is megoldhatták volna a plakátkampányukat. Buták voltak, tanuljanak a hibájukból Össze kell szedni és befizetni a "tanulópénzt".
Milyen link ez!! nem is a pártfinanszirozás hozzá kapcsolódó Állami Számvevőszék feladatkörét jelöli meg.. -Hogy kellett volna helyen csinálni a Jobbiknak,nem arról kellene csevegni!! Annyira okoskodol állandóan!! Nem azon kellene okoskodni más párt bele ne lépjen ebbe a folyóba!! Mégy a saját fejed után.. pont ez a groteksz!! Alkalmzkodási képesség nem az erősséged!!
Kettős mérce? Aki azt sem tudja, hogy ki a fidesz hívő, annak nincs a szavának sem hitele! Magadból indulsz ki ha "fideszhívőzől"! - Tudod a fidesz nem tett törvénytelen, akkor amikor olcsóbban vásárolt plakáthelyet! A jobbik sem tett törvénytelent, csak nagyképűen ellazsálta papírozni! Te meg a nagy eszeddel a mai napig nem értetted meg, hogy az ÁSZnak miért volt bátorsága meglépni azt, amit nem kellett volna! - Eljön az az idő, amikor hiánypótlásra kérik a jobbikot, azért ,hogy okosabbnál okosabb következtetéseket találj ki a bíróságok és a politikusok helyett! Mert sem nem bíró, sem nem politikai tényező nem vagy!
Na és! Mindenki tudja ezt! Itt nem a te véleményed a döntő! És nem is a saját tudományodból ered! Lesz még itt meglepetés ahol úgy égsz, mint akinek semmi érzéke a politikai folyamatokhoz! Magyarázni magyarázhatod, de nem te döntesz! Itt a portfolión dőzsölhetsz, mások fikázásával! A politika viszonyok tesznek a véleményedre!
jó van én zokni vagyok... szerinted,,::))) Hír Tv-be nyomják azt mondják O.V. bukjon rá!!! Franc nem veszik ítt komolyan,na meg a Hír Tv-be Ez kérem botrányos.... politikai aktor....::)):::)))
A Jobbik beszüntetéséről beszélnek a köztévében
http://index.hu/belfold/2017/10/05/a_jobbik_beszunteteserol_beszelnek_a_kozteveben/