A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
a király meztelen!! az a képesség csak belemagyarázott - semmi sincs mögötte! nincs koncepció, csak nacionalizmus és három szó: Soros, zsoldos, migráns. elmebeteg
"Bibliai idézetekre utaló hivatkozásokat fújtak fel a Momentum aktivistái az MTVA székház, a Magyar Nemzeti Bank, az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Fidesz-székház elé. Lefordítjuk az üzeneteket:
MTVA székház: "A rágalmazó szava mohón lenyelt étel, amelyik behatol a test belsejébe" (Péld 18,8)
Fidesz-székház: "Ne kívánd el embertársad házát, ne kívánd el embertársad feleségét, sem szolgáját, sem szolgálólányát, sem szarvasmarháját, sem szamarát, sem más egyebet, ami az övé.” (Kiv 20,17)
Magyar Nemzeti Bank: "Mint nyárhoz a havazás, és aratáshoz az eső, éppen úgy nem illik a tisztség a bolondhoz." (Péld 26,1)
Innovációs és Technológiai Minisztérium: "igen, csak ha tudásért kiáltasz, és bölcsesség után sóvárog a hangod, ha mint ezüst után, úgy kutatsz utána, és mint a kincsnek, úgy keresed nyomát, akkor érted meg az Úrnak félelmét, s nyered el az úrnak ismeretét." ( Péld 2,3-5)"
Legyél te az te IQ atléta!Én Orsós akarok lenni, csak tudod nem tudok olyan jól hazudni, hogy megfeleljek annak a ..... fejednek!Na meg egy kicsit a bőrszínemmel is baj van , bár lehet nekem is vannak olyan felmenőim mint a kis pohosnak, csak rajtam legalább nem látszik.
Az a Szijjártó kritizál, akinek a felelősségével került az országba a körözött Pharaon és börtönszökevény Groteszki? :))))) Az a Szijjártó, aki végigvizitelte az összes keleti diktátort egy kis alamizsna reményében? :))))) Mellesleg nem Juncker tehetett arról, hogy a menekültek elözönlötték Európát, ebben a Fidesz is nyakig benne van! Szokásos Fideszes lárifári hazudozás a köbön így év végére! :)))
Gondolom te most Csányiról, Mészárosról beszélsz, mint "paraszt". Én járok vidékre, beszélgetek emberekkel, akik művelik a földet (sajátot, és béreltet is). Egyik sem milliárdos, de rendesen dolgoznak.
"Juncker szerint a Fidesz, Szijjártó szerint Juncker nem kereszténydemokrata Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke egy német lapinterjúban arról beszélt, hogy a kereszténydemokrata értékeket nem lehet összeegyeztetni a Fidesz politikájával. Arról is beszélt, sokat vitatkozik Orbánnal, és az EPP-ben már kezdeményezte is a Fidesz kizárását, de elutasították kezdeményezését.
Vasárnap Szijjártó közleményben reagált Juncker szavaira. Szijjártó Péter szerint még szilveszteri tréfának is rossz, hogy Jean-Claude Juncker akarja megmondani, mi a kereszténydemokrácia, írja az MTI. Szerinte Jean-Claude Juncker már régen nem kereszténydemokrata, hanem bevándorláspárti liberális politikus, aki megkoszorúzta Marx szobrát, megemlékezett Fidel Castróról, és akinek az elnöksége alatt a bevándorlók elözönlötték Európát, az angolok pedig elhagyták az uniót.
Azok gyermekei pedig Angliabol kuldik haza Nekik a jo fontot. A paraszt semmit se csinal csak dolgoztat az ingyen kapott foldjen szedi be a szazmilliokat.
"Száznyolc évesen meghalt az a francia férfi, aki 1943-44 között több mint háromszázötven zsidó gyereket mentett meg a haláltól. Georges Loinger maga is zsidóként született Strasbourgban 1910-ben, majd később a francia ellenállás tagja lett. A francia seregben szolgált, amikor 1940-ben elfogták a nácik, fogolyként elvitték, de a sportos alkata, szőke haja és kék szeme elfedte a származását, így megmenekült.Visszatérve Franciaországba a férfi csatlakozott egy csoporthoz (Oeuvre de Secours aux Enfants), ami olyan zsidó gyerekek megmentésén dolgozott, akiknek szüleit megölték vagy koncentrációs táborokba küldték.Loingernek több módszere is volt a mentésre. A gyerekeket néha az enyhén őrzött svájci határhoz, egy focipályára vitte, és azt mondta nekik, hogy kezdjenek el focizni. A férfi minden alkalommal messzire elrúgta a labdát, át a határon, és megkérte a gyerekeket, hogy fussanak utána, így jutottak át. Máskor pedig fekete gyászruhába öltöztette a fiatalokat, és egy határ közeli temetőbe vitte őket. Ezekben segítségére volt a határ menti francia település, Annemasse polgármestere, aki addig bújtatta a gyerekeket, amíg el nem jött a megfelelő idő a menekülésre. Így mentett meg körülbelül 350 gyereket a haláltól.Loinger így beszélt magáról egy interjúban:A sport miatt pont nem keltettem egy meggyötört zsidó képét. Természetességgel jártam, csinos és jólöltözött voltam. Bátor munkájáért és segítségéért több kitüntetést is kapott a francia kormánytól. "
A fidesz gyűlöletkampánya közepette jó humánus emberekről olvasni.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link