A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Nálad ez betegség? Legalább (ÉN) tízszer elmagyaráztam, hogy léteznek rogán LEGÁLIS migránsok! Tiltja a rogán migránsok befogadást az EU vagy bármilyen más nemzetközi egyezmény?
Még nem minden bíró komcsi! A legnagyobb komcsi bíró az lesz, aki Dr. Polt helyére fog lépni! Különben a bírói kar bennfenntes! Olyan rétegben szocializálódott, hogy nem tagadhatja meg önmagát!
ha nem a FIDESZ akkor majd ők teszik rendbe? "2017-11-22 08:16:00 Vona akár az LMP-vel és a Momentummal is koalícióra lépneHa a történelmi helyzet ezt követeli meg, és a választási eredmény erre készteti, hajlandó lenne az LMP-vel és a Momentummal is koalíciós megállapodást kötni a Jobbik – ezt Vona Gábor mondta a Magyar Nemzetnek.
Nem tudok példákat, hogy szélsőségesek Magyarországon kerestek volna menedéket, akkor sem, ha a ZDF kétszer megkerüli ezért a hírért az egyenlítőt! - Inkább menekülnének innen, de csak mantrázzák, mégsem akarnak elmenni, akik itt szocializálódtak!
Törölt felhasználó2017. 11. 16. 14:55
Szürreális őrület A szegedi Fityeesz-KDNP-minipárt akció érdekessége, hogy az alapállítást - Botka migránsokat akar betelepíteni Szegedre - a polgármester már többször cáfolta. A fideszes őrület új szintre emelkedett, mert azt akarják bemagyarázni, hogy egy városi polgármester meg tud egyezni az EP elnökével migránsok betelepítéséről. Ez már annyira szürreális, hogy már szavaim sincsenek ellene- mondta Botka tavaly ősszel az Indexnek. http://index.hu/belfold/2017/11/16/szetkonzultalja_botka_birodalmat_a_fidesz/
Szombathely összesen 32,2 milliárdot! Nem rossz az ha elosztjuk 10 évre! - Jöhetne még több milliárd is, én nem bánnám, csak a Tállai ne szóljon közbe!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link