A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Az nem a mészároslörinc volt, aki a kempinget "elbukta"! Különben is ilyen gagyi szövegnek ki hisz ma már? Vagyis a zindexnek ki az aki hitelt ad ilyen felforgató hírre? ki az aki még hinni tud?
Megcibálták a vak zongoraművészt, mert nem töltötte ki a konzultációs ívet Weszely Zsuzsa a Reflektor bloghoz eljuttatott nyílt levelében azt írta, hogy Óbudán élő édesapjához múlt hétfő délután csöngetett be két idős hölgy, akik azt mondták, tájékoztató anyagot hoztak Soros Györggyel kapcsolatban, és szeretnék megtudni, hogy kitöltötte-e már a nemzeti konzultciót. Miután baloldali érzelmű édesapja közölte, hogy azt kidobta a kukába,a nők elkezdték tépni a haját és a bal fülét, rikácsoltak, hogy milyen hálátlan, migránsoztak, kerítéseztek, Soros-bérenceztek. ... A szomszéd vetett véget a helyzetnek, amikor kinézett az udvarra, és megkérdezte, hogy segíthet-e valamiben. Apám csak állt ott csodálkozva, hogy mi a fene történt, a nénik meg úgy spuriztak le a lépcsőn a kijárat felé, mint a nyulak. http://index.hu/belfold/2017/11/06/weszely_erno_inzultalas_konzultacio/
Üldözési mánia! Vannak akik csak ilyennel foglalkoznak! Lehetőleg kitalálni és kiterjeszteni az egész országra! Na ebből a normális emberek nem kérnek!
Az én szórakozásomat is elronthatná sok minden.......... pl. nem értem, hogy miért lehet a FACEBOOKON meghalasztani minden nap egy celebet? Az nem álhír? Azt nem büntetik? Ellenben megtanultam ezekkel a zavaró tényezőkkel együtt élni. Már észre sem veszem a környezetemben,kiszűröm.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link