A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Mer nincs hát ez érdeks Nálad legyen a jogosítvány értem.. semmi másért megy ez a ""BÚLI.. Én beállok Önöknek tüntetni TESSÉK FIZETNI!! ne osszon ott a Fidesz SEMMIT.. Meg kell írni.. nem ítt nagy szavakkal pédálozni..
Ugyanezen gondolkoztam én is.Olvassák inkább be,legalább még jobban lejáratódnak,azt mehetnek Isten hírével haza. :) Ja,és akkor demokrácia lesz nálunk. :))
Azt meg, h orbán megnevezi, ki bíráskodjon pl felette, ezt abszurd dolog fair, demokrata, szabályos vagy bármi pozitívval ellátni. Aki ilyen tényeket vitat..nem személyeskedek.
A f@szért nem olvassák már be ezt az öt nyomorult sorz. Éjfél van, kb 30 ember nézi a köztévét. Túl lennénk rajta, mindenki lenyugodna és mehetne haza a csába aludni
Olyanról,hogy minőség vs mennyiség hallottál e? Lehet,hogy darabszámra kevesebb van a ballib médiából,de nézettségben,látogatottságban annyi embert ér el,mint a jobboldali média.
Pár napja bevásárolt a mészáros,(aki ugye nem libsi,ugye?) és nála vaan a média nagy része, erről nem hallottál?Most hogy vitázzak veled ? milyen nézettségről beszélsz ?
A Fidesz rendbeteszi az országot
link