A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Szóval még egyszer: a lignit tüzelésű blokkok ugyanolyan ütemezésben fognak leàllni, tulajdonostól függetlenül. Az újonnan bejelentett fejlesztések természetesen az új tulaj szuverén döntései. A németek egyébként már régebb óta el akarják adni, de az mvm nem véletlenül nem vette meg. A mostani blokkok jelenértéke inkább negatív.
Csak olyat láttam. Egyszer még egy Party-Nagy Lajos felolvasó estre is hivatalos voltam. Hát annyi rasszista, kirekesztő véleményt is utoljára maximum Csurka vagy Drábik szájából hallottam. Persze zárt körben, a kamerák előtt viselkedni kell :DD...
"Magyarország kedvencz miniszterelnöke Orsós Viktórió" :DD nem baj! ne essen le ti ne is kerüljetek hatalomra (az orbáncigányozás amúgy hogy fér bele a tolerancia-inkvizícióba? ez mindig fúrta az oldalam)
A kommunisták ellopták az országot tudom , ezért minden Fideszhez közeli nagykutya milliárdos, ez logikus, neked az , mert kicsit .... vagy.Mindent privatizáltak a szocik , ezért a Fideszeseké minden magyar nagyobb cég, ez is logikus.Tudsz még ilyen logikákat , olyan okos vagy! A bevándorlók ne jöjjenek Európába főleg Magyarországra ne, mert mi a romákat szaporítjuk azok sokkal jobbak. Ez is logikus.Még valami okosság amit tanultál a nagygyűléseken és a kamuzásokból?
Kik az a voltatok!?Mi baja van a fejednek!?Ellopták az elmédet is a felcsúti romák?Kikkel voltam én kormányon?Esetleg a csónakomban , vagy az autómban ott voltam , de egyedül szoktam kormányozni őket.
A cikk arról szól, hogy túl nagy az állam hatalma az index szerint. Amikor a szoc-libek éltek vissza ezzel, akkor az miért nem volt fasizálódó félázsiai diktatúra?!
A Fidesz rendbeteszi az országot
link