A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Bárhogy ragozod is utólag, tökéletesen értelmeztem a hozzászólásodat. Ez a "pofájuk nagy" kitétel már a sokadik személyeskedésed, hidd el elég hiteltelen tőled, miután te aljas férgezel le embereket nagy pofával. A " kalap szar, amit dolgoznak" megjegyzésre csak pér példa: ez az általad leférgezett bürokrácia oldja meg, hogy több millió ember időben megkapja a nyugdíját, gyedét, szociális juttatásait, stb., hogy több tízezer állami intézmény (kórházak, rendelők, háziorvosok, iskolák, óvodák, egyetemek, stb.) mindennap működni tudjon, stb.
A Mediaworks után Heinrich Pecina másik médiacégét is bekebelezi Mészáros Lőrinc érdekeltsége: úgyhogy az Inform Média Lapkiadó Kft.-t is bekebelezi a Mediaworks Hungary Zrt., írja a Zoom.hu. A fúzió várhatóan ősszel zajlik le. L: meg több lesz az ellenzéki sajtó hurrá hurrá hurrá https://24.hu/kozelet/2018/08/21/meszaros-lorinc/
Kösz a nagyvonalú megengedést és hogy vitatkozhatunk az x nagyságán, csak az nem világos, hogy miért nekem kéne erre adatot hozni, amikor a te állításod volt. (Egyébként a seggzsernyákok nem tartoznak a bürokraták közé, a rendőrségnek nem ez a feladata.) Tény, hogy az állam sok esetben rosszul működik és lehet rajta javítani, de azért az aljas férgezés szerintem szánalmas. Az állami bürokrácia jogszabályok alapján működik, részletesen le van szabályozva, hogy egy hivatalnok mit tehet és mit nem és ha te úgy találod, hogy a te ügyedben megsértették a jogszabályokat, akkor nyitva van előtted a bírósági út.
én nem nyomok fel senkit, nem az én stílusom, hívni az óvónénit, de
azért az önkontroll nem árt senkinek! ez nem a you tube és én örülök
neki! de a fórumozót pl én soha nem sértem meg,Orbánt, Gyurcsányt azt lehet elég vastag bőr van a képükön, na meg ezért vastag bukszájuk is!
Bürokrácia szó jelentésebürokrácia (főnév) Hivatali gépezet. Az állam hatóságainak vagy igazgatási szerveinek hálózata. Az adóhivatal a bürokrácia része egy országban. A bürokráciához tartozik a helyi polgármesteri hivatal. További részletezés 1. Hivatalnoki kar. Az állami hatóságok vagy igazgatási szervek alkalmazottai együtt. Az új irodavezető a bürokrácia tagjaként magasabb beosztást kapott. A bürokrácia a fennálló törvények alapján működik. 2. Átvitt értelemben: Hivatalnoki uralom; a hatóságok vagy igazgatási szervek túlzott befolyása más területekre, vagy helyi visszaélés. A bürokrácia megnövekedése utat nyithat a visszaélések előtt. A bürokrácia ellen a kormánynak is küzdenie kell. 3. Átvitt értelemben: Lélektelen ügyintézés. Az ügyintézők, hivatalnokok túlzott ragaszkodása a törvényekhez az életszerűen hasznos és emberközpontú ügyintézés helyett. A hatóságoknak rossz a híre a bürokrácia miatt. Az ügyfél úgy érzi, hogy hátrányosan érinti a bürokrácia. 4. Átvitt értelemben: Kicsinyes hivatali hozzáállás. Görcsös ragaszkodás a hivatali formaságokhoz; gépies, kicsinyeskedő, hosszadalmas és nehézkes ügyintézés. A hivatalnok a törvények megértését bürokráciával helyettesíti. Az ügyintézést nagyon lelassítja a bürokrácia.
Nyomj fel a modiknál, egyébként meg ő kezdte, mégpedig úgy, hogy nem sikerült értelmeznie a hsz.-omat :) és még neki állt feljebb. Tipikusan az öntudatos bürokratákra jellemző amúgy ez is... kalap sz..r, amit "dolgoznak", sokszor persze nem tehetnek róla... de a pofájuk nagy. Szöveget értelmezni nem tudnak... ez van, mondjuk a "Szöveget értelmezni nem tudnak" kitétel, na az tényleg a magyar lakosság kb. 75%-a... volt róla felmérés, ennyi a funkcionális analfabéták aránya... döbbenetes, hova züllött le ez az ország... ne csodálkozzunk a következő 2/3-on, esetleg 4/5-ön sem...
Valóban semmi értelme nem volt. Valamiért fontos volt neked, hogy árnyaljam az arányokat, ami szerintem szánalmas, mert nem az a lényeg, hogy melyik csoport döntő többsége aljas vogon, hanem hogy a teljes bürokrácia x%-a az állampolgárok ellen dolgozó, szánalmas féreg. Vitatkozhatunk az x-en, de nincs jelentősége. Megértetted nagyon a lényeget :) Amúgy van rá adatod? Na ugye :) Azt viszont beismerem, hogy az arányokban akár túlozhattam is. Ennyi örömöd lehet azért ebből a vitából :) Ezt nagyvonalúan megengedem. Különben én a bürokrata alsóbbrendű seggzsernyákokat is belevenném. Próbálj meg bűnbandákat feljelenteni, le fognak pattintani. A többi esetben meg évekig kotlanak mindenen, olyan szerencsétlen, kretén bagázs. Plakátok őrzése / kapálás való az ő IQ-szintjükhöz... gyomorfogató leprateleppé teszik az országot, és ezt nem is konkrétan a maffiakúrmányra mondom, ők "csak" "rátettek pár lapáttal". Az egész kontraszelektív hulladék-bagázs ilyen nómenklatúrát épít (felülről is, alulról is)... Egyébként tényleg akadnak jóindulatúak is, ők ki is rostálódnak szerintem... én is találkoztam ilyenekkel, ez komoly :)
A Fidesz rendbeteszi az országot
link