A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Ezt akkor értsed is magadra! Milyen jogkövető vagy? Milyen jogszerűséget hagytál figyelmen kívül? Dobálózol a szavakkal, semmi felelősséget nem vállaltál, amikor propaganda szöveggel törvénytelen eszközöket szeretnél megvalósítani. Ráadásul belekötnél, még az Atyaúristenbe is, mert többre tartod magad?
Szóra sem érdemes ez a nap a sorosnyikok magánbeszélgetésének elszomorító igénytelensége miatt! A "köpcös" és én is inkább Tihanyban és Füreden töltöttük a drága időnket!. Milyen jól esett most látni, hogy semmi olyan nem történt, ami nem lenne helyrehozható! - Viszont a 72 nemi identitásról egy szó sem esett! Megy a propaganda a nem kormányzati szervek láthatatlan képviselőinek a tálalásában! Az árnyékkormány strómanjai nem nyugszanak! Választás nélkül, akarnak hatalomra segíteni ismeretlen nevenincseket, lehetőleg nem magyarokat!? - Az elvándorlás meg folytatódik: Tömegesen hagyják el az az állítólagos ellenzéket az állítólagos volt szavazóik! Kezdi rendbe tenni a Fidesz az országot! Hát vannak, akiknek ez nem esik jól. Dehát a politikához is érteni kellene, nem csak kritizálni!
Valószínűleg főleg a 2/3-dal bebetonozott dolgokat elég lenne, ideiglenesen. Jogászok szerintem már végiggondolták ezt. Az elszámoltatáshoz szükség van rá, nincs helye a finnyáskodásnak.
Ez egy maffiaszervezet. Egy gazdasági válság jótékony hatása,hogy kevesebbet lehet lopni, lesznek, akik kiszorulnak és belháború alakulhat ki. Nem lesz mindenki olyan "okos", mint a Lajos és lesznek dokumentumok, bizonyítékok, minden. A politikusok folyamatosan adatokat gyűjtenek egymásról, elég komoly gyűjteménye van egyes pártnak saját tagjairól is...
Választás előtt (még a győzelem reményében) is voltak olyan vélemények, hogy az elszámoltatás csak a jogrend ideiglenes felfüggesztésével hajtható végre. De szerintem is valószínűbb, hogy egy gazdasági csőd oldja meg a kérdést.
A Fidesz is tud visszamenőleg törvénykezni, a másik oldal miért ne mondhatná 2030-ban, hogy visszamenőleg módosítják az elévülését 30 évre??? :) persze szerintem itt már "csak a Fidesz" szellem működik, az ellenzéknek itt akkor lesz esélye, ha Orbán meghal... az olyan fajta emberek jó sokáig szoktak általában élni, tehát az én céldátumom már 2040... akkor már tán csak beadja az unalmast Orbán... :)
A Fidesz rendbeteszi az országot
link