Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 01. 10. 11:23

A Fidesz rendbeteszi az országot  

A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Nudli 2019. 03. 10. 11:43
Előzmény: #20598  -pny
#20600

ha soros nevét olvasod az neked sorosozás?  ha a zsidó szót látod az zsidózás? elég sekélyes gondolkodás. És persze ügyeskedő..próbálod elérni a kitiltásomat..mert nincs kétségem már tettél lépéseket :) visz a véred.
Tipikus zsebdiktátor attitűd..akinek más véleménye van azt ki kell szorítani elhallgattatni.. ez egyben egy szegénységi bizonyítvány is..azt bizonyítja tisztában vagy vele nem tudsz a tiszta érvekkel mit kezdeni...vagy nem vagy rá képes vagy erősek azok az érvek.. de minden fórumon van egy ilyen agresszív kiskakas és vannak olyan klikkek akik nem tudnak elviselni semmi kritikát..ők maguk sem képesek nem mernek ilyet megfogalmazni..mert az ártana az elvbarátaiknak..
végül is ez is egy élet.
A magam részéről már ezerszer elmondtam én Magyarországnak szurkolok, az számít amit mondasz és amit teszel, nekem a fidesz max 51%.. de a mostani ellenzéki katyvasz ez nulla..semmi.. pontosan ezt kellene lebontani..és végre kikövetelni egy valódi politikai képviseletet kialakítani ami leképezi az emberek igényeit..ne a legkisebb rosszra kelljen szavazni.
De látom ez sem fog átmenni.. mindegy megszólal bennem a pedagúgus..:DD
Nudli 2019. 03. 10. 11:34
Előzmény: #20587  hellforceone
#20599

:) kis feljelentgető.. azt látom a hozzászólásaid hemzsegnek a linkektől..jaaaa nem.
Neked is azt javaslom nőj fel..tanuld meg a valódi liberális gondolkodást.. nem  az akarnok hisztis neoliberálbolsevik maszlagra gondolok. Épülj az alapokról
Nem hallottál a botrányról? 1-2 éve volt amikor izraeliek izraelita szerveket kerestek.. több hirportál beszámolt róla.
Magasabb szinten gondolkodj. Csak elmondok két tényt és ebből összerakhatsz dolgokat..egy izraelben csúcsosodnak ki a hightech eljárások másik a zsidók kutatják keresik egyik elveszett törzsüket Peruban és Délamerika egyéb országában.
-pny
-pny 2019. 03. 10. 11:34
Előzmény: #20597  Nudli
#20598
Én tiszteletben tartanám, csak végre írd már le a véleményedet, mert eddig csak Sorosozás volt, meg zsidózás tegnap.
Nudli 2019. 03. 10. 11:24
Előzmény: #20584  hellforceone
#20597

:) aranyos.. ja pártközpontba..ezt jól megkaptam.
fel kéne már nőni.. egyrészt a hiszti helyett tiszteletben kellene tartani mások személyét és véleményét. ez a liberalizmus alapja.... másrészt ha már vitatkozni szeretnél akkor mellé kell rakni egy állitást és egy alátámasztást..ha ez nincs akkor az csak bohóckodás vagy veszekedés.. verebek ricsaja.
________
________ 2019. 03. 10. 11:23
Előzmény: #20594  Nudli
#20596
ne kamuzzál, nem vagy te miniszterelnök!!!
-pny
-pny 2019. 03. 10. 11:21
Előzmény: #20594  Nudli
#20595
Ezt a sok marhaságot a pártközpontban mondták?
Nudli 2019. 03. 10. 11:18
Előzmény: #20579  -pny
#20594
ja igen, sorosnak egyeteme van sok fideszes is részt vett az oktatásában tanfolyamain.. volt egy lehetőség kihasználták.. de nem jött be az öregnek nem mindenki lesz sorosista...nem mindenki lesz a kapcsolati hálójának a részeleme..igy járt..ez a káló. Nem mindenkinek mondhatja "egy nap ami talán el sem jön majd én is kérek tőled valamit" :DD
Nudli 2019. 03. 10. 11:16
Előzmény: #20579  -pny
#20593
sorosgyurka barátod egy régi jól bevált módszert követ, kiválasztja a tehetséges embereket, fizet nekik, ingyen tanulás, tanulmányút..és amikor majd ezek az emberek poziba kerülnek akkor ő is kér valamit.. szövik a kapcsolati hálót. A. kosztolányi életrajzi könyvét ajánlom, szépen leírja a módszert. Ez egy ősi módszer évszázadok óta.
-pny
-pny 2019. 03. 10. 11:15
Előzmény: #20590  Nudli
#20592
Válaszolnod most sem sikerült.
-pny
-pny 2019. 03. 10. 11:14
Előzmény: #20590  Nudli
#20591
“tudod sok embernek van élete a fórumokon kívül is”
.
Nem kell a terelés. Mellédumálni volt időd tegnap, csak válaszolni nem.
Nudli 2019. 03. 10. 11:11
Előzmény: #20576  -pny
#20590
tudod sok embernek van élete a fórumokon kívül is el kellett mennem de addig is jól kiélted magad :DDDD
hozod a formád..lódítasz miközben másra fogod, hát elég gyenge ha csak ennyit tanultál gyurcsótitól.(gy 1G2 (gyurcsóti egy G a négyzeten :) .Amúgy át szoktalak tekerni mert nem sokat teszel hozzá a fórumhoz.. csupán a kellemetlenkedésed és csúsztatásaid maradnak majd utánad az utókor számára. Próbálok mindenkinek a saját szintjén válaszolni megfűszerezve olyan gondolatokkal amitől talán elgondolkodik esetleg valamiféle kutatásba kezd esetleg új gondolatkisérletre serkenti, ébred benne valami kétely a megcsontosodott dogmáival szemben.
1. "Leírnád, hogy mit a jelent a "nyitott társadalom"? Néhány pontban összefoglalva." kérded erre beírtam
hamis alepvetésből indul ki: a különböző kulturális identitások képesek egy adott társadalmon belüli konfliktusmentes keveredésre..pont ennyi az alap. beraktam neked két linket is egyiket tiszta forrásból shortosgyurkától olvashatod könyv formában, megveheted ha nem megy akkor beiratkozol egy könyvtárba vagy kigúglizod lomtalanításkor.
https://moly.hu/konyvek/soros-gyorgy-a-nyilt-tarsadalom
azt is beírtam soros poppertól vette az alapgondolatot ezért ezt is beraktam neked linkként
https://bookline.sk/product/home.action?_v=_&type=20&id=138993A címe: nyitott társadalom és ellenségei, érted "ellenségei"..
Fenti alapgondolatot a lábszagú értelmiségiek máig rágják gyúrják. A kommunizmus eszméje sem volt sikeres ez a neo- liberálbolsevik eszme sem az.
2. "Leírnád a magyarok elmúlt bő 1000 évének történetét népmozgások szempontjából?Szintén néhány meghatározó pont mentén"  a második okos kérdésed.  .erről kazalnyi könyv van amiből megtudhatod melyik ajtón jött be Árpád.. és azt is te a finnugor nyelvcsaládhoz tartozol.. ez is kivehető könyvtárból gúglizható.. de mindenképp meghaladja a fórum válasz kereteit. Ehhez képest megtiszteltelek sajt elméletemmel miszerint: "Nekem más elméletem van a magyarokról..ők mindig itt voltak..és nem bejöttek hanem innen portyáztak szerte a világba..voltak akik megsérültek megszerelmesedtek ezért kint maradtak.. persze volt keveredés.. voltak pusztitó betegségek..megszállások de itt maradtunk..a nyelvünkön is látszik..egyedi ebben a szláv tengerben."
Jöttél gyerekes dologgal: hogy kívánom soros barátod halálát miközben ezt írtam:
"sorosnak van egy agymenése, mielött visszaadja a természetnek értelmesebb felhasználásra a 92 elemét azelőtt látni akarja agymenésének a megvalósulását..a nyitott társadalom elméletét.."
azért ennek nem ez az értelme, ez a természet törvényszerűségéről szól. gyorsan belefaragtál egy "más ember halálát nem illik kívánni - de tudom, hogy a magukat nagyon kereszténynek, nagyon magyarnak tartók között nem divat sem az ilyen és ehhez hasonló etikai kérdés.." okoska mondatot..miközben ha cseppet elgondolkodnál rájönnél a 92elemes megjegyzésem nem vallási alapú..sőőőt "materalista " de látom egy része sem fog átmenni..
Tehát megállapíthatjuk mindkét pallérozott elmére valló kérdésedre válaszoltam, ha nem azt a választ kaptad amit előre elterveztél az már legyen a te dolgod.
_Sigorszky
_Sigorszky 2019. 03. 10. 09:02
Előzmény: #20586  hellforceone
#20589
Én is így látom, meg így is ahogy az Amerikai Népszava írja: 
"Szóval, minden jel szerint eldőlt a kérdés, ennél megalázóbban nem is érhetett volna véget, minthogy Weber zarándokol Orbánhoz, hogy könyörögjön neki: kenjék el valahogy ezt a botrányt, és maradjanak. A Néppárt öngyilkosságot követ el ezzel hosszútávon, de rövidtávon is súlyos veszteségeket szenved el, mert az Orbán-ügy újra erőt, energiát, hitet adott a pártnak, az elvekbe vetett hit megerősítését, szilárd elvi politizálást, erkölcsi megtisztulást, a párt egységének helyreállítását. Ehelyett most mindezt a hitet lerombolják, a pártot morálisan szétverik, a belső ellenséget bent tartják, a hitelüket elveszítik, és nem tudnak a problémától sem megszabadulni, mert Orbán ezután még pofátlanabb lesz, agresszíven fogja támadni a Néppártot és a liberális demokratikus európai értékeket. A Néppárt tekintélye a porban, a választás előtt azt üzenték Európának, hogy nem képesek megszabadulni a szélsőséges illiberális hazudozóktól, tolvajoktól, ingyenélőktől. Aki Weberre szavaz, az Orbánra szavaz. Ennél rosszabb üzenet nincs.
Emellett Orbán bent maradása megerősíti a Néppárton kívüli szélsőjobboldalt is, amely éppen a Néppártból kapott támogatást ehhez, és többet veszítenek a szélsőjobb előretörésével, mint amit Orbánnal nyernek. Nem beszélve arról, ha ennek a Néppártnak vannak elvhű és becsületes tagpártjai, és azok kiválnak, akkor a java távozik, és a szemét marad. Ugyanakkor Weber egy olyan emberrel szövetkezik, akinek egyetlen szavában nem lehet megbízni. Európa elfoglalása és fasizálása a célja, és ő maga Orbán bábja lehet, ha nem képes lemondani egy undorító fasiszta párt támogató szavazatairól. Morális csőd, katasztrófa az egész. Tényleg elpusztítják a világot, amihez mindig két tényező szükséges: fasiszták és korrupt hülyék, s most mind a két feltétel együtt áll.
"https://nepszava.us/weber-megkezdte-a-pavatancot-kanosszat-jar-pesten/?fbclid=IwAR3G7B-q4jU_RzbW897PIz5X9yezJ9lqOZHBKDpb4f19KQ7CD_lP7t6_MQw
Dehogynincs
Dehogynincs 2019. 03. 10. 07:58
Előzmény: #20561  Nudli
#20588
Aha. Az összes állam nemzetállam, talán az USA és Ausztrália kivételével.
A nemzetállam fogalmába pedig belefér, hogy párhuzamos társadalmak élnek egymás mellett.
Ilyeneket én is tudok mondani. A koherencia az, amikor összetartoznak a nem összetartozó dolgok.
Például Belgium nemzetállam. Egy nemzet alkotja, éspedig a flamand és a vallon.
Naby-Britannia nemzetállam. Egy nemzet alkotja, éspedig az angol, skót, walesi és ír. (Egy ír sem angol, skot vagy walesi, de minden angol, skót és walesi ír. Meg olvas is.)
#20574-hez. "2. melyik ország határát lehet engedély nélkül átlépni?"
Magyarországét. 2015-ben ezt meg is tette négyszázezer(!) illegális(!) migráns.
Erre is tudok egy jó szót. Nudliul ezt nevezik szuverenitásnak.
Az kétségtelen, hogy Orbán doktor végül menedzselte a migrációt, ha nem is tudta megállítani ezt a négyszázezres tömeget. 2015-ben másfél millió migráns jutott be az EU magországaiba. Magyarország itt is jobban teljesített a népességi arányánál vagy gazdasági súlyánál. Minden negyedik illegális migráns a mi schengeni határszakaszunkon keresztül érkezett. Álomnak is szép lenne, ha mi adnák az EU lakosságának vagy GDP-jének egynegyedét. De pártunk és kormányunk  a bevándorlás pártolásával alkotott maradandót.
hellforceone 2019. 03. 10. 02:25
Előzmény: #20574  Nudli
#20587
Kedves moderátorok!!! Nekem felrottátok régen, hogy azt mertem írni, hogy "kérdezd meg gazdád", erre ez az emberke zsidózhat, meg leírhat olyat, hogy a zsidók állítólag kóser szerveket vettek volna??? Forrás nélkül ez elég "rágalom szagú". Ezért nem jár kitíltás????? Pedig ahogy látható, ennek tényleg "tulajdonosa" van - a másik szót le se írom, mert a végén még engem tiltanátok ki - mert először be kell rohanni a pártközpontba, elemezni a "pny" által feltett kérdést, majd felböfögni egy választ rá...
hellforceone 2019. 03. 10. 02:14
Előzmény: #20582  _Sigorszky
#20586
Európa tényleg elveszett és ez ennek a csúti zsíros patkány cigónak köszönhető. Tönkretesz mindent maga körül, hogy vinné már el végre az ördög oda, ahova való! De az EU is tényleg egy puhapöcs társulat, ha még ezek jönnek ide a csöngőhasúnak "gazsulálni". Beteg egy világban élünk, ahol a mindennapok híreit olyan személyiségek uralják, mint Orbán, Trump, Putyin, Erdogan, meg a kis hordó Kim. De az az igazság, hogy a nyugati, "liberális" politikusok is kb. egy rakás sz..t érnek, amit jól mutat éppen a Viktorral szembeni fellépésük is. Gyengék, nem hitelesek, nem következetesek, de a pofájuk nagy. A lényeg, hogy olyanok uralkodnak sajnos felettünk, akik vezetőként egy fabatkát sem érnek, egy kisvárost sem bíznék rájuk, nem országokat, meg egész Európa/világ sorsát, jövőjét... 
hellforceone 2019. 03. 10. 02:05
Előzmény: #20584  hellforceone
#20585
Hányingerem van az orbáni rendszertől, de az ilyen emberektől is, akik eladják magukat. Akik nem látják a károkat, amit ezek a tervek okoznak az országnak vagy ha látják is, akkor is annyira gyenge jellemek, még csak embereknek se nevezném őket, hogy leszarnak mindent a saját "túlélésük" érdekében. Az ilyen emberek annyit érnek tényleg, mint egy hányás!!! Komolyan, ki vagyok akadva! B..d meg! 
hellforceone 2019. 03. 10. 02:03
Előzmény: #20575  Nudli
#20584
"Azért várhatnál, ha már megtisztellek egy normális válasszal..." már ne haragudj meg, de itt vesztetted el minden hitelességed, komolyságod, bármit is a véleményeddel, de számomra még a személyiségeddel kapcsolatban is... hát miféle válasz ez?? Be kell küldeni a pártközpontba a kérdést először, hogy ott majd kitaláljanak nálad okosabb emberek valami választ, amit utána "copy paste" beteszel ide, mint saját gondolatot??? Talán azért okoz ilyen nagy gondot a válasz, mert az "elméleted" maga is a központból jött és fingod nincs igazából, hogy mit is írtál le??? Ez komolyan mondom, egy röhely és mindennek a teteje. Bebizonyítottad, hogy tényleg működik a propaganda rendszer és annak "alkalmazottai". Szerintem ezt a nicket dobhatod is, aztán majd bejelentkezel egy újabbal... vigyázz, hogy csak olyasmit írj legközelebb, amit értesz is és amire kérdések esetén is választ tudsz adni!
-pny
-pny 2019. 03. 09. 23:55
Előzmény: #20561  Nudli
#20583
A két kérdés, amire Nudlinak nem sikerült a válaszadás: 
.
Ezt írta: "sorosnak van egy agymenése, mielött visszaadja a természetnek értelmesebb felhasználásra a 92 elemét azelőtt látni akarja agymenésének a megvalósulását..a nyitott társadalom elméletét.." 
.
1. Leírnád, hogy mit a jelent a "nyitott társadalom"? Néhány pontban összefoglalva.
.
2. Leírnád a magyarok elmúlt bő 1000 évének történetét népmozgások szempontjából? Szintén néhány meghatározó pont mentén.
.
Tényleg ennyire nincs saját gondolatod, véleményed, de még történelmi tényismereted se?
_Sigorszky
_Sigorszky 2019. 03. 09. 23:06
Előzmény: #20571  _Sigorszky
#20582
Hoppá, nem is OV megy Weberhez, hanem Weber jön Budapestre. Így még lesújtóbb a kép, győzködni jön a puhapcs a minidúcsét, hogy maradjon a néppártban, mert nélküle elvész a csúcsjelölti esélye. Hajjajjjj, nagy a baj.....
-pny
-pny 2019. 03. 09. 22:19
Előzmény: #20580  badsector1
#20581
A legabszurdabb az, hogy annyi történt, hogy két kérdést tettem fel neki tök normálisan. Két értelmes, személyeskedéstől mentes, saját véleményen alapuló válasz kellett volna rá csupán. Beszédes, hogy először "elfelejtett" válaszolni a kérdésekre, majd azt hazudta, hogy válaszolt rájuk, végül nem bírt magával és fröcsögni kezdett. Normális, értelmes válasz persze azóta sincs...

Topik gazda

firn
1 1 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek