Topiknyitó: Törölt felhasználó 2010. 03. 31. 10:48

A Fidesz programja  

... azokat a zembereket, akik négy éve folytonos hivatkozási alapot képeznek számára, akiket feltétlenül meg kell védeni a kiszolgáltatottságtól, a munkanélküliségtől, a szegénységtől.

"Ne a zemberekkel fizettessék meg!" (Szíjjártó)

És most a Fidesz ezeket a zembereket félrevezeti, becsapja, hazudik nekik.

1. Nem lesz egyszeri nagyarányú adócsökkentés, helyette kezdetben további megszorítások, válságkezelés, majd több évre elhúzódó talán-adócsökkentés.

2. Nem lesz munkahelyteremtés, sőt ehelyett az állami szférában további leépítések lesznek (bürokrácia csökkentése), az adócsökkentés elmaradása pedig nem fogja - felpörgetve a gazdaságot - a szándékolt munkahelyteremtést elősegíteni.

3. Nem lesz megmentve az egészségügy, holott ezzel kampányolnak. Nincs ugyanis mitől megmenteni.

Fidesz szóróújság szerint vissza kell állítani az egészségügy presztizsét. Mondjon valaki egy olyan időpontot, amikor a magyar egészségügynek presztizse volt az utóbbi kb.50 évben.

4. Nem lesz önkormányzati reform (ez lényegében a jelenlegi önkormányzatok és az önkormányzati képviselők számának csökkentését jelentené), mert a parlamenti választások megnyerése után az önkormányzati választásokat is meg akarja nyerni a párt, azt pedig ilyen programmal nem lehet. Olyannal lehet, hogy több pénzt az önkormányzatoknak. Ezt várja minden önkormányzat. A több pénzt viszont csak ingatlanadóból lehetne beszedni, ami ugye nem lesz.

Az újonnan megválasztott önkormányzatok fideszes delegáltjai viszont önként biztos nem mennek bele, hogy a parlament csökkentse az önkormányzatok létszámát, hiszen az alapvetően egzisztenciális kérdés és így egyébként sem fér össze a 10 év alatt 1M munkahely megteremtésével.

Lehetne sorolni, de egy a lényeg: a Fidesz hazudik. Csak ezt sokan még nem látják.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tokos. 2010. 04. 03. 21:17
Előzmény: #179  Törölt felhasználó
Ez tortenetesen valos eset, a kollegam gyerekeivel tortent meg.

Az a baj veled, hogy alomvilagban elsz. Az hiszed, hogy a liberalizmus a vilag teteje. Nem. Nehany dologban szukseges, mashonnan tuzzel-vassal ki kell irtani.

A magyar liberalisnak beallitott part, meg a liberalizmus karikaturaja volt.
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 20:43
Előzmény: #172  tokos.
A beírásod alapján előre ittál az úrjézus feltámadására. Szerintem, ha ismét kijózanodtál, kezd elölről.
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 20:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 19:51
Előzmény: #167  tokos.
és akkor még a buzikat nem is említetted, na meg a drogot.....hát igen, ez mind a liberalizmus....egy csodálatos világ:))
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 12:49
Előzmény: #175  Törölt felhasználó
NEM AKARTAM 3X KITENNI
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 12:48
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 12:48
Törölt felhasználó 2010. 04. 03. 12:47
tokos. 2010. 04. 02. 23:09
Előzmény: #170  Törölt felhasználó
Sot, meg egy kis bemutato a liberalis oktatasbol.
Masikv ezerelv: mindenki egyenlo.
Persze egyforman okos nem lehet, de egyforman hulye igen, betesszuk a raszorulok kolkeit a fehereke koze, es bar tanulni ott se fognak, de a tanitast tonkre teszi, es legalabb a feher is setet marad.
Persze igy is lehet javitani az eselyegyenloseget, nem a lemaradoknak adunk, hanem a jobbaktol vesszuk el.
tokos. 2010. 04. 02. 22:54
Előzmény: #170  Törölt felhasználó
Konkretum? Szerintem meg neked nincs fogalmad. Fuss neki meg egyszer.
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 22:42

a leírtak alapján fogalmad sincs a liberalizmusról. fuss talán neki még egyszer a megértésének
tokos. 2010. 04. 02. 21:32
Előzmény: #168  Törölt felhasználó
Miert, miben tevedek? Az abooruszban? Vagy a liberalis oktatasban?
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 20:48
Te biztos, hogy jó helyen jó szöveget olvastál?
Én ilyet sehol sem láttam és nem is hallottam.
tokos. 2010. 04. 02. 20:05
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
Erre tennap nem tudtam reagalni.

A liberalis oktataspolitika mas. A kozpontjaban a gyerek all, ha van kedve tanul, ha nincs nem, elvonul valamelyik sarokba, azta veri a f@rkat. Nem ugy van, hogy csak leszidod, ha hulye, sot, aki hulye, erosebb helyeken meg le is hulyezheti a tanart. Negy evig nem buktathato, igaz, ki sem derul a szulo szamara, hogy mi van a gyerekkel, mert tilos az osztalyozas. Meg egyszer irom negy evig, nem masodiktol van osztalyozas, mit ahogy feltetelezted.

A liberalis csaladpolitika kozpontaban az egyen all, az elj a manak, gyerek nem kell, mert csak nyug. Erdekes modon, mig a tanarral szemben a gyerek az ur, mikor egy gyermek alapveto alkotmanyos jogarol van szo, az szart sem er, barmikor elvveheto, ha az anya a magzatat meg akarja gyilkolni, szinte szabadon megteheti. Merthogy az o teste. Pedig egy nagy szart, kulon leny, csak az anyjara szorul, de genetikailag is kulonbozik otven szazalekban.
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 13:25
Előzmény: #165  Törölt felhasználó
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 13:11
Előzmény: #164  Törölt felhasználó
50%-ban beszállt egy offshore cég a mol energiakereskedő cégébe, amelynek állítólag (tehát nem tudom igazolni) 1 vezető bankár és 3 vezető olaj és gázipari szakember a tulajdonosa. biztos örülnek a mol részvények tulajdonosai ennek a hírnek:)))))
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 13:09
Előzmény: #162  tokos.
overdose új résztulajdonosai

otp -csányi
mol - hernádi (és csányi)
euroinvest - demján
közgép - simicska

kíváncsi vagyok, az önkormányzati beruházásokban mennyire erős már most a közgép.
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 12:39
Előzmény: #161  Törölt felhasználó
Ó,Te kis csibe!
"Csandes" és nem "Pampa"!
Ezeket a dolgokat Vele kellene megbeszélned.

tokos. 2010. 04. 02. 12:33
Előzmény: #155  Törölt felhasználó
Azért nem kell ezt a dolgot annyira komolyan venni, ezek azért vannak, hogy kockásra üljék a seggüket, és a megfelelő pillanatban megnyomják a megfelelő gombot.
Kétségtelenül elférne még egy kis ész a fejükben, de nyilván Ibolya sem tűrne meg nála értelmesebbeket maga mellett.
Valószínűleg lehetne a Fideszes jelöltek között is szemezgetni, úgy hogy közben sírva fakadnál, hogy ez dönt az ország sorsáról???
A szocikról meg nem is beszélek.
Törölt felhasználó 2010. 04. 02. 12:30
Előzmény: #159  Törölt felhasználó
a kérdést magadnak tedd fel: "miért vagy itt? ".....a hajó süllyed, ugorj!....fordíts a köpönyegeden, ahogy a gazdáidtól tanultad.....holnap már te is a jobboldalt élteted, mert ilyenek vagytok:))

Topik gazda

liberalis
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek