Majd gyengítik a forintot, oszt jónapot. EUR/HUF kurzus, irány 420 ft, jövő szeptemberig. 2022-ben még nagyobb szüksége lesz a népeknek WC papírra meg krumplira, jól is fog jönni választások idején. Ha ez sem jönne be, akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy a rendszer lefagy, vagy az utolsó 1 órában hirtelen találnak annyi szavazatot, ami biztosítja 2/3-os többséget a fidesznek. Ebben a rendszerben a fidesz nem tud veszíteni. Már csak az ellenzéki politikusok hiszik el - és ezt Jakab Peti a borsodi eredmény után le is nyilatkozta az ATV-n -, hogy Orbánt demokratikus eszközökkel, a parlamentben, választásokon lehet leváltani, ezt a forgatókönyvet még a fideszes szavazók többsége sem tartja elképzelhetőnek.
Kétharmad birtokában ez nem lehet valódi kifogás de a szétlopott kassza mellett remek ürügy https://www.portfolio.hu/gazdasag/20201024/a-koronavirus-mellekhatasa-sajat-szabalya-kotheti-meg-a-kormany-kezet-454290
Ahogy mondod, a kicsiket nem támogatják, sőt... a 2010es választási ígéreteikben nem ez szerepelt: https://www.origo.hu/itthon/20100312-a-fidesz-2010es-valasztasi-programja.html teljes jobbágy és rabszolgasorsba akarják terelni a népet! Élhetetlen, kilátástalan a helyzet és már már értelmetlen is csinálni itt bármit is. Gyere haza fiatal? megnézném most a kinti eurós minimálbérét egy ott dolgozónak, meg egy itteninek a fosrintosat , az elvándorlás, most fog csak igazán elindulni! Maradnak a csokosok(akiket ide szögeltek), meg a csókosok(akik munkamentesen szanaszétlopott közpénzből úgy élnek, mint ahogy marci hevesen még álmondi se tud)!
ha tetszett találtam még1et: Orbán Viktor maszkban-álruhában járja az országot. Az egyik faluszélen nosztalgiából odamegy egy porban játszogató gyerekhez:- Hát, te mit csinálsz ezekkel a kecskebogyókkal? -
Katonásat játszok, mint Orbán Viktor. Ezek a kicsik a határvadászok,
ezek a közepesek a honvédok, ezek a nagyobb pocakosok meg a tábornokok. - És melyik a miniszterelnök? - Akkora darab szart még nem találtam.
Értem, tehát olyan vállalkozást ne indítson senki, amihez 10m Ft kezdőtőke kell, és ehhez ne próbáljon meg 3 mFt támogatást szerezni? nem értem. A csizma úgy kerül az asztalra, hogy 1 munkahely létrehozására 38m Ft-t adunk, ami soha a büdös életben nem fog megtérülni az államnak a bérre rakódó terhek formájában. Ergó értelmetlenül nagy a támogatás. A támogatás eleve piactorzító, de ez kiugróan. Akkor inkább meg kell szüntetni az összes fajta támogatást. Ennek így semmi értelme. Közpénz hűtlen kezelése. Ahogy az eggyel korábbi hsz-ben olvashattad, lehet ezt értelmesen is csinálni, én ezt várnám egy felelős kormánytól.
"Nehéz értelmezni". Nem, ha megfelelő kognitív háttérrel állsz neki. Na segítek. Azt mondja, hogy szórják a kínai bizniszbe a lóvét, közben amit ott egyetlen pandahámozó munkás foglalkoztatására (akit majd lecserélnek a támogatott időszak végén) odadobnak segélynek, azzal az egy pénzzel egy vállalkozásfejlesztésben segítő szervezet munkahelyek sokaságát tudná világra segíteni. Gyk ez egy nagyon szarul elköltött pénz.
Nehéz értelmezni a zagyvaságaidat!" "Pedig nemek összesen 3 millió Ft elég lenne" Ha 3 millió hiányzik ahhoz, hogy beindíts valamit,akkor nagyon kispályás vagy. "Sokan egész életükben nem keresnek meg 38 millió Ft." Hogyan kerül a csizma az asztalra? Azt hiszem munkahelyteremtésről,beruházás támogatásról van szó. Csak nem azt akarod mondani, hogy osszák szét a pénzt? Ajaj!
6 hónapja nem találok megfelelő támogatást egy fejlesztőház elindításához. Pedig nemek összesen 3 millió Ft elég lenne, a többit magam hozzátenném. Sokan egész életükben nem keresnek meg 38 millió Ft. 1x38 millió Ft-ból rengeteg jó vállalkozó tudna nyereséges 10-20 fős vállalkozás felépíteni. Teljesen felesleges, értelmetlen és piactorzító 1 külföldi személynek ekkora állami támogatást adni.
A fidesz elcseszte az országot.