Neked az egy ügyűnek, aki nem ért semmit? Persze csak egyedül neked adatott meg, hogy ismerjed Lölő úr egetverő tehetségét? Nagyon egyedül vagy a véleményeddel! Már meg is magyaráztam! mert nem érted! remélem értjük egymást?
Az Oegygések már majdnem mindent jobban tudnak, mint a valóság! Találgatásban utolérhetetlenek. Hol vannak a halottak? Mennyit szeretnétek már látni, ha a svéd modellt emlegetitek máris a víruskezelésben? Mondjad Oegygés!
Taníts Mester! Nem tudom melyik újkori forradalomra és forradalmárokra gonndolsz. Iszom szavaidat!! Nem értem azt, hogy " nektek lehet....." mire gondoltál. Egyedűl reagáltam a hozzászólásodra, nekem senki nem mondta, hogy mi legyen a véleményem. De hát ez nem is számít. Mindenhez is értő, nagytudású Mester azt mond meg kérlek, hogy pl.: amíg Simicska úr össze nem veszett az Isten-Király-Nagyvezérünkkel, addig hol szunnyadt, csiszolódott a köztudottan nagytehetségű Mészáros Lőrinc (szorgalmas Lölö) egetverő tehetsége? Én ezt nem értem, nem tudom. Taníts, magyarázz nekem. Nem nekünk, Nekem. Remélem érted?
bár tudnám mit lehetne mondani a művészetekről a begyepesedett haladóknak! Kezdjük Kisfaludy Károllyal! Aztán eljuthatunk (petrovics)Petőfin, Adyn keresztül, Pápai-Páriz Ferencig is, továbbmenve Reményikkel, József Attiláig is. Ki nem hagyva Széppatakit és Blaha Lujzát sem!
Kedves Seldon meséld el nekünk halandóknak, hogy számodra mi a "tűrhetetlen és igaz művészet" annyira kíváncsi vagyok rá ! Ne tartsd vissza magadban ! József Attilát kedveled pl. ? Ha Ő igaz, megmondom miért nem és ha azt mondod nem, megírom Neked miért igen ! Alapvetően nem érted az egészet, vagy hogy ez a tiltakozás miről szól. Vitaképtelen vagy - Neked Orbán mondja meg, hogy ki vagy !
hát a magyar nép nevében, sok bolondságot megengedtek itt már maguknak a nagy gazdasági és politikai megfigyelők. Azt még elhiszem, hogy a bőrötökön érzitek Viktorusz Urbánusz urlmának igáját, de azt nem tartom rossz dolognak, ha csak benneteket érinthet! Miért is kellene neked hinnem és nem a kisgömböcnek?
A fidesz elcseszte az országot.