ha nem tudnád ezt történt az újkori forradalmárokkal, csak logikusan következtettem! nektek lehet jövőbe látni, de ezt elvennétek tőlem? Nem is a diákok nevében nyilatkozom! Felesleges az ilyen forradalmárokat támogatnom!
nyugaton nem mehetnek gumicsónakkal az Adrián a politikusok után! Akinek meg sikerült azt büntetik a magánélet védelme érdekében! Persze Vaknyugaton, minden rendben van, mert másolni kötelesség lenne a törvényeiket! De azt már magukra nem érzik követendőnek! Bármikor s@hhet csinálhatnak a szájukból! Bármikor bármelyik politikust rajta kaphatják a szobalányok zaklatásával! Annyi ott a yacht már, hogy követhetetlen merre kalandozhatnak a politikusaikkal! Aztán fontosabb, hogy mi történik Vadkeleten, hogy eltereljék a vaknyugati problémákról a közvéleményt, a közvélemény nevében. Vaknyugaton már nincs is kormánymédia, mert (le)elfoglalták a tulajdonos médiacézárok!!!
Ez a Te véleményed (??). Ne nyilatkozz a diákok nevében. Honnan a hihetetlen tudásod, hogy ki mered jelenteni, hogy egy ember, aki most diák, mit fog gondolni 10 év mulva.?? - nagyon jó lehet az edződ, vagy a vezéred -.
nem reklámozom csak belinkeltem, mert legnagyobb sajnálatomra az itt leírtak állnak legközelebb ahhoz amit a bőrén érzékelhet a magyar nép Nem pedig az amit a felcsúti kis gömbőcék állítanak
A diákok nem fognak , nem akarnak emlékezni 10 év múlva, hogy mekkora hülyeségbe rántották őket! Forradalom nem a jövőért történik, hanem a begyepesedett , tűrhetetlen művészetet akarják tartósítani! 21. századi kihívások? Azt akarják maradjon minden úgy ahogy van!????? Hát ebből sosem lesz forradalom!
Ha csak azt számoljuk, amit Magyarország nevében elkövettek az oknyomozó ellenzéket képviselők, nem kell csodálkozni, hogy csalásban Európában élen lehetünk! És még reklámozod is! baromságokkal tele van a tokunk már!
Mellette szól, hogy nála még értelmezhető a cinizmus, persze egy értelmes de becsicskult ember cinizmusaként. De mit lehet mondani Vidnyánszkyra, aki már egynek érzi magát a rendszerrel: " - Az egészen groteszk, hogy a gyűlöletem milyen szinten hozza össze az embereket. Összeálltak, hogy közösen, együtt gyűlölhessenek engem” - mondta Vidnyánszky, aki állítása szerint felállna, ha úgy érezné, ő akadályozza a megoldást a két fél között." Soha nem fogja úgy érezni ekkora önértékelési zavar mellett! De más baj is lehet nála, ha komolyan gondolja, hogy az Amnesty International képezte ki a tiltakozó diákokat
A fidesz elcseszte az országot.