De durva, vécén nyomogattam a telefont majd a háló felé menve fenn maradt a képernyőn ez a topic és valahogy megtouchscreeneltem ezt a kibaszott linket, na és az ágy mellett vettem észre hogy Orbán Viktor Facebook oldalán vagyok. Bazmeg, úgy ugrottam ki onnan mintha Kaleta Gábor mocskos fotógyűjteménye villant volna fel. De undorító.
Persze, ismertek az urak "jobboldali' kötődésükről(említsük még meg Cikora Róbertet), de nagyferóval kapcsolatban átbaszva érzem magam. Pont azzal vált népszerűvé, hogy nem volt megalkuvó. Népszerűbb miniszterelnök lehetett volna belőle mint Peléböl:) de igy lassan kiradírozza "előkelő" multját.
Lázadással nem vitte sokra, dörgölőzéssel fut a szekér. Ezzel most kiérdemelte nálam a 'nemzet csótánya" címet, bár nem igazán telitalálat, mert a csótánytól nincs hányingerem, nagyferótol igen.
75 millió eurónyi hitelt kap az EU-tól egy német vakcinagyártó (CureVac) - Az Európai Beruházási Bank (EBB) és az innovatív gyógyszerek fejlesztésével foglalkozó CureVac biogyógyszerészeti vállalat 75 millió euró összegű hitelmegállapodást kötött. Ez az összeg a CureVac fertőző betegségek elleni oltóanyagok fejlesztésére irányuló munkáját hivatott támogatni, ideértve a cég koronavírus-fertőzés elleni potenciális oltóanyagának kifejlesztését – közölte az Európai Bizottság. A hitel ezen túlmenően abban is segíteni fogja a vállalatot, hogy bővítse gyártási kapacitását, és felgyorsítsa negyedik gyártóüzemének befejezését, amely a cég székhelyén, a németországi Tübingenben épül – olvasható a közleményben.
Diétás Magyar Múzsa33 perce · Ugyanez Bede Márton villáminterjú-formátumában: - Tiborcz úr, van határa az Ön pofátlanságának? - Nincs. - Köszönöm az interjút!
A fidesz elcseszte az országot.