Nem akarok hülyeséget mondani, de elvileg Borkait megilleti a mentelmi jog. Amennyiben, még nem szavazta le a Nemzeti Választási Bizottság ezt a privilégiumot tőle. Ezért indult Gyurcsány még a választásokon, amúgy meg rács mögött lenne ő is.
Csak ez a megoldás, ott a szerbeknél ugyanaz a helyzet, mint Mo-n az ellenzéket teljesen ellehetetlenítették. "A tiltakozók több sajtóorgánumnak is nyilatkoztak, mint mondták, nem
kizárólag a tervezett megszorító intézkedések ellen tüntetnek, hanem
Aleksandar Vucic „diktatórikus eszközei és önkényuralmi törekvései
ellen” is." L: Különben meg 2006-ban ti ugyanezt csináltátok.
Érdekel is engem, ki kinek a kutyája-kölyke. Borkai körül is nagy a csend. Pedig amit leművelt, azt jobb helyeken bennfentes sundám-bundámnak hívják, és súlyos évekkel jutalmazzák rácsos ablakos intézményekben. Nem érdekel, hogy az Adrián milyen kurvákkal kufircolt, de ez jól jött a haveroknak, lehetett mivel terelni. De az audis német se bírta, és elejtette, hogy máshol ezért nem jutalomfalatok járnak, hanem kóter. De lesz még ebből ügy, csak most még sikerült egy fideszessel lecserélni. Most még...
Én annak örülök, hogy végre nem csak nyugat Mo. meg Bp. felé központosúl a gazdaságunk. Ez egy remek lehetőség lesz az ottani lakóknak, amint újraindul a világgazdaság.
Téged a Borkai érdekelt, mert az más kutyák kölyke volt! Egyébként a hatalom kérdéseihez nem érdemes elméleteket költeni. Ezek a konteos megoldásaid nem a valóságot tükrözik!
Észre se vettem a figurát....tőlem. De Isten nem azért teremtette azt a kiváló, zsíros földet, hogy kapzsi, profitéhes üzletemberek - és korrupt, szavazatéhes politikusok tönkretegyék egy nyomorult tál lencséért. Amiből a Covid miatt lehet, hogy nem is lesz semmi. Annak a földnek élelmet kellett volna adnia! Ez BŰN, mondj, amit akarsz!
Ha nem csakafideszt okolnád, megkapnád hamarabb az igazat! Nehéz lesz, mert egyenlőre senki le nem írhatja az igazat. Amíg az index meg nem írja addig sötétben tapogatózhatunk. Márpedig ezt nem az index fogja megírni! Csend van a mainstrém médiában vészjósló csend!
A fidesz elcseszte az országot.