Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A délutáni történések pozitívuma, hogy 1800 Ft felett a vételi oldal erős, támaszként is szolgál. 1900 Ft felett erejét veszti a papír oka: a napon belül realizálások nagy száma a gyors haszon érdekében. November 07 óta 1600 Ft felett kereskednek a részvénnyel és az eltelt időszakban több mint 9 millió db. rv. fordult meg piacon. A közkézt birtoklók többségben ez alatt vagy az 1600-2100 között sávban nyitották vagy bővítették pozíciójukat. Jelenleg ennek a sávnak a közepén tartózkodik az árfolyam, gondot csak az 1600 szint eleste jelenthet, aminek nagyon csekély a valószínűsége. A cég fundamentumában negatív hatások ,változások nem történtek, folyik a (részben irányított) tőzsdei kereskedés, van aki elad és mindig van aki megveszi. A jövőkép ígéretes, a trend aktuális, és innovatív, a cég politikai és gazdasági támogatást élvez, folyamatosan bővülő megrendelések, fejlesztések és terjeszkedések jellemzik az ágazatot.
Vettem és amikor délután ismét fordult adtam és úgy látom jól tettem. Nyerő a zsebben. Nem kockáztatok. A ma délutáni fordulatra már nem lehet azt mondani mint tegnap meg ma reggel, hogy kirázás volt. Legközelebb akkor veszek ha lesz hír. Az meg valószínűleg nem mostanában lesz.
Mikor talpra állt 1870-1950 között kb. 70 m Ft-ért kivették. Nagyon nem értem miért ment vissza 100 Ft-ot.
Törölt felhasználó2018. 12. 05. 18:04
Nopa véleményére is nagyon kíváncsi lennék a mai nappal kapcsolatban. Nekem valahogy sehogy sem illik a képbe.
Törölt felhasználó2018. 12. 05. 17:37
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha igaz az rank is eleg durva hatassal lesz es akkor tok folosleges atmennunk. Akkor feltehetoen a 4ig es a Tsys egybe is olvad es egybol 100mrd folotti ceg lesz... az nem ~26%-os emelkedessel fog jarni. 😉
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...