Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sajnálatos, hogy a Konzi beadta a kulcsot és az Opi harci kedve is mérséklődött...akkor most a 4iG megragadva az alkalmat vehet egy nagy lendületet és dobbanthat !
én azt figyeltem meg, hogy ha valamelyik papír négyszer megérinti egy támaszt/ellenállást és azt negyedikre áttöri, akkor onnantól fogva brutális lendülettel halad abba az irányba...
Sziasztok! Valaki mondja már meg nekem, hogy a napi forgalom az miből tevődik össze. pl. napi forgalom 1mrd, az azt jelenti, hogy 500m eladás volt és 500m vétel, vagy 1mrd eladás, és 1mrd vétel? köszönöm a választ!
Igen. Kicsit kezd kifulladni ott is a reggeli rally. Amúgy tuti tipp holnapra, csak csendben, hogy más meg ne hallja: CIG PANNÓNIA!!!!!!!! Őt még szerintem meg kell várnunk emelkedésben. Psssszzzzt!!!!!
Akiket beültettek ebbe a hintába,köszönik jól vannak csak 1 kicsit szédülnek(mert ez a hinta állandóan liftezik meg oldalra is kileng néha,de valami miatt csak felfelé tör),de szokják a magaslati levegőt és várják a további csúcsokat. Néha szintenként azért nézzünk körül,mert hátha oda már nem jutunk vissza :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...