Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Látom ébredeznek a másik topicban.Látják a lényeget. "nem a teljesítmény határozza meg az eredményt, hanem a szerencse, hogy eltalálod, a Kopasz mikor rángatja meg a fonalat. " Írják a másik topicban. Írtam sokszor, nem a funda számít.
Rajottem, neked sport kommentatornak kene lenned, pont ugy viselkedsz, mint ok, kozvetited azt, ami tortenik! Hajdu B. is ezt teszi, itt is van 2 csapat, az egyik a novekedes a masik a csokkenes, es te a csokkenesnek szurkolsz, az tesz boldogga! (Mint Hajdu B-t a Magyar golok)
Az a csak megjejölést, tuti csak a jó hangzás miatt lett oda irva, mint nagyon sok más reklám esetében is! Légy boldog, elégedett, meg hasonló azon szócska hatására!!!!
madrid ezt direkt csinálod vagy ennyire nem megy a dolog nézz egy kötéslistát és láthatod, hogy piaci vételekkel lettek kikapva, amikor végre lett betéve mennyiség és kisebb tételekkel lett visszatéve
Megnéztem. 9:52kor volt 838, és addig a napi forgalom nem volt 50k úgy hogy már volt egy 831-825 öntés. Délelőtt jóval kevesebb volt a fel forgalom mint a le.
Azt nem tudom hogy hivatásos vagy sem de meg lehet nézni mit írt az elmúlt másfél hónapban és mi történt valójában. Meg kellene végre érteni hogy a 4ignél az árfolyam és a funda más utat jár be. Be jön 68 milliárd majd lehet jön még több száz milliárd az AH1 vagy AH2 eladásból, csökken majd megszűnik a telekom adó és erre is csak árfolyam csökkenéssel reagál.
ebben én nem látom az ellentmondást egy nagyobb emelkedést követően (800 alól) nagyon jó bázis építés ilyen forgalmakkal (bár ez utóbbi szerintem mesterkélt forgalom) innen majd lehet menni tovább, de én nem napi, heti távban nézem, mert ez most lett esetleg erre alkalmas, ha valaki napizik (de az nem sokat hoz ebben a papírban, arra vannak jobbak) gond akkor lett volna, ha ilyen forgalommal 800 alá benéz, de láthatóan ezt nem akarja sem az eladó sem a vevő
"Fekete Péter szerint a cég értéke 1099milliárd ft. Hát ha ez beárazódna akkor 3675ft-ot!!! jelentene részvényenként :D Persze
ennyi hitellel 1 ideig nem lesz ennyi, de simán benne lehet a cégérték
fele, ami rövid idő alatt innét több mint duplát jelentene. :D Azért ezen sok kicsinek érdemes elgondolkodni szerintem. Itt nem adni kell, hanem... Cégnek pedig szigorúan gyűjteni kell tovább. 858ft és 191milla a forgalom nagyon szép és az árfolyam is. Jelszó: Ráérünk!!!" Ezt írta Rice szeptember 01.én. Most 812- 838ft. 300-500 millás forgalmakkal. Be kell látni, az irány nem a 900.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...