Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egy korábbi keretszerződés volt, ebben volt több cég konzorciumban. Ennek a keretszerződésnek az újranyitásával szerződtek most csak a 4iG-vel 1,3 Mrd-ra. Ahogy én értem...
Vg cikkben benne van. Ezeket a beszállítókat a Kef kvázi előminősítette a konzorciumban. A konzirciumnak tagja a 4ig. Oracle licence egyedül neki neki van, így az 1,2 mrd+áfa nála pattan teljes egészében. A 4ig szállít a NISZ-nek. Sika kasza :))
Oracle szoftvercsomagot szállít a 4iG2019. 05. 21. 17:47 VG
Infokommunikáció | Pénzügy | Tőzsde | Vállalatok | VezetőKedden közel nettó 1,3 milliárd forint értékű szerződést írt alá a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt. és a 4iG Nyrt. – tette közzé a tőzsdei társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A vállalat Oracle licenszeket és ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást szállít majd a NISZ Zrt.-nek, illetve államigazgatási szerveknek.A KEF (Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság) által a LicensePort Zrt., 4iG Nyrt., CompuTREND Zrt., Delta Systems Kft., Grepton Zrt., EXE Magyarország Zrt., TRACO Zrt. alkotta konzorciummal megkötött keretmegállapodás 2. része alapján, a verseny újranyitásával folytatott le közbeszerzést a NISZ Zrt.Fotó: Vémi ZoltánA megkötött szerződés alapján a 4iG nettó 1,297 milliárd forint értékben szállíthat Oracle licenszeket és az ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt.-nek, illetve háttérintézményeinek.A felek a szállítói szerződést a kedden aláírták.A 4iG Nyrt. az Oracle kiemelt partnere. A magyar IT-nagyvállalat átfogó és naprakész technológiai ismeretével teljes körű szolgáltatást nyújt a világcég üzleti megoldásainak tervezésében, kiépítésében, telepítésében, üzemeltetésében és támogatásában.
" Oracle licenszek megvásárlása és az ahhoz szükséges gyártói
terméktámogatás biztosítása" "A nyertes konzorcium tagjai közül a szállító a 4iG Nyrt." Próbálom értelmezni, de nem sikerül. a licensz szállító a 4IG a többi cég adja majd a terméktámogatást? Vagy ez egy olyan konzorcium, ahol a konzorcium többi tagja lemondott a győzelemről? Vagy mi?
Na,na: "A nyertes konzorcium tagjai közül a szállító a 4iG Nyrt." Ez nálam azt jelenti,hogy mi vagyunk a fővállalkozók és a többieken csak nyerünk,mert ők az alvállakozók. Megjegyzem,hogy ezen a melón több nyeresége lesz a cégnek,mint tavaly egész évben :D
Hát igen...a sok "sell the news" biblia-fan megszakérti majd a dolgokat, csak győzzék visszavenni. Én a magam részéről örülök minden kis tenderecskének és ugyebár amennyit eddig az 4iG megnyert ugyanannyit más cég nem kapott meg, szóval a bevétel szépen növekszik :)
Király! Bár nem akarok cinikus lenni, de akkor most holnap gondolom esni fogunk, csak a múltkori ettől jóval nagyobb elnyert összeg utáni esést alapul véve! Be lehet legalább vásárolni egy kicsit!
Szerintem mi jóval 4000 felett leszünk ötödöléskor. Itt a választásokat és a kamu hírt is meglovagolták. Osztrák kormányválság miatt is lettek eladók és valószínű(amit már valaki írt régebben),hogy a határidő,a nyereségadó befizetésére. Szerintem vannak akik az utolsó pillanatra hagyták és most váltak meg a félve őrzött papíroktól. Tehát több lehetőség is van,hogy miért tapadtunk a 4e köré. Sokan lefelé várták és akár ez miatt is jöhetett 1 eladói hullám. Hát igen,de akkor marad a kérdés,hogy vajon ki-kik gyűjtötték be a napokban dobott papírokat???
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...