Kedves Fórumtársak! Van már 4IG topic, tudom. Ez annyival másabb, hogy nyugodtan írhattok aktuális árfolyamot, kibeszélhettek záró értékeket. Kérdezni lehet bármit a részvénnyel, illetve az azzal szorosan összefüggő dolgokkal kapcsolatban. Trágárság, trollkodás kevésbé tapasztalt kérdező megbántása kényszerpihenőt, visszaesőként kitiltást von maga után. Hajrá 4IG!!!
egyébként, ha pénteken a kereskedés közben dobták volna be az 50e db-os pakkot, akkor nagyobb lett volna a rohangálás. és akkor meg van az esély arra is, hogy nem jön össze az átkötés. de egyébbként meg mi van akkor, ha valaki eladott ennyit? semmi.
úgy van, ahogy mondod ! a közel 7 mill db. részvénynek ez csak egy kis töredéke. Mellesleg, ha a szabad szakban állítja egymással szemben a részvényeit nem vagyok arról meggyőződve, hogy a tiltott piacbefolyásolás nem áll meg.
Igen, én még azt sem tartom kizártnak, hogy egy teljesen új telekommunikációs céget hoznak létre. Még az előző kormányzási ciklusban említette a Miniszterelnök Úr, hogy feltett szándékuk egy Nemzeti Telekommunikációs cég létrehozása is.
Igen, ez is egy lehetőség, de mivel egyszer már kútba esett ez az út (számomra nem ismert elég pontosan, miért), inkább valószínű egy cég megvétele, infrastruktúrástól, piacostól. Gyorsabb, biztosabb kimenetelű. Előbb-utóbb biztosan lesz ilyen cég és ML-t nem fogják kihagyni belőle.
Az a próbálkozás kudarcba fulladt. Vö. MVMNet És nem is lenne ésszerű, rendkívül tőkeigényes egy telekommunikációs hálózatot kiépíteni. Jó döntés megvenni inkább egy működőt.
világos, valószínűleg nektek lesz igazatok. de ha abból indulok ki, hogy egyszerűbb egy zakót megvarrni, mint más méretre átalakítani...persze az átalakítás sokkal gazdaságosabb, viszont macerásabb is.
4IG Reál