Köszönöm! Ez egy jó hozzászólás. Bár más dolgom is akad. Hála az égnek. De félek. hogy ne ,hogy az opus sorsára jussunk. Tudom , más a felállás. De biztos?
Persze fórum ez, de nem dühöngő. Elhiszem, hogy mérges vagy, hogy nem úgy alakul az árfolyam, ahogy vártad, érthető is, de nem biztos, hogy ezt ennyiszer a nagyközönségre kell öntened. Ha nem viseled el, vagy nincs türelmed, hogy kivárd az emelkedést vagy sürgősen más dologra kell a pénz, vagy akármilyen más okod van rá, eladod és nem szenvedsz tovább. Ha meg úgy döntesz, hogy kivársz, akkor elviseled a lecsorgást is. Nehéz objektivnak maradni, főleg ha az ember pozícióban van. Dönteni kell....
Igazad van. Ha rajtam múlna akkor nem itt tartana az ár folyjam. Egyébként meg szarom le. Az én elgondolásom , az más. Csak ez valamilyen fórum. Be lehet írni , ha igaz, ki,hogy szűri le az az ő döntése..Az én vágyaim? Mi a f......sz lehetne? Nem az ami a tiéd?
Az árfolyamot nem a te vágyaid hajtják, észrevehetsz olyat, amit más nem, rendelkezhetsz bennfentes információval, de még az sem jelenti azt, hogy a vételed után mindenki már másnap megvilágosodik (kivéve, ha nem vagy bejelentési kötelezettséges személy), türelem.
Szerintem próbáld azt tenni, amit kb. mindenki tesz ebben az időszakban. Süttesd magad a napon, nyaralj, pihenj, gyűjtsd az erődet az őszre. A nyár pangás. Ez tradíció.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.