Nem illik visszakérdezni, de meg teszem. Melyik a sírás? Az, hogy idegesít ,hogy nem halad az árfolyam, mert a cég többre van értékelve, mint amit mutat? Ennek simán 700 fölött kellene forognia. Szvsz. Ennyi. A bosszankodást ne vedd sírásnak.
Ki van elájulva? Már megmondtam, a régieket tartom és lesz az a szint, ahol bővítek. Én pl a te folytonos siránkozásodat unom, aki nem tud vagy akar 1-2 vagy több évig tartani egy részvényt, az 1. vegyen a megfelelő technikai szinten swingre aztán dobja a célárnál 2. tegye ki a stopot az elviselhető veszteség szintjén, ha mégis fordítva ült volna a lóra 3. hagyja a fenébe a papírt és ne vásároljon 4. lássa be, hogy az egész tőzsde nem neki való, mert nem egy PEMÁK, ahol csekély, ámde fix hozamot kap. Csak könyörgöm ettől a depresszív hozzáállástól kímélje meg a tulajdonos- és fórumtársait.
Nem értem a rinyázást. Aki venni akar az mi a f...ért ne örülne a lentebbi árfolyamnak. És ne legyél már elájulva a részvénytől, ha lehet. Unom már a majd ,jó lesz szöveget. Meg adja el aki be van szarva. Ez mind jó és szép. De ba... .. meg meddig? Majd mint a szopusz.
Inkább azt mondanám, hogy oldalaztatni fogják a nyári pangásban. A félősek eladják, a fukarok nem vesznek. A módszert már megénekelte Michael Jackson korábban. 'Too high to get over, too low to get under. You stuck in the middle and the pain is thunder.' https://www.youtube.com/watch?v=4Uj3zitETs4
Nehogy ,már még örüljünk is a nem gyenge esésnek! Lesz holnap is! Akkor is zakózhat még nagyobbat. Bár, ha én vevői oldalon lennék örülnék az esésnek. És várnám a holnapot ,a még nagyobb zakónak. Szvsz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.