800 fölé idén semmiképp nem fog menni. Ha kell, a cég nagy értékben ad el saját részvényt, de akkor sem szabad 800 fölé mennie. Esetleg 2021. január 4-én. :D
Még pár hét pihenés és utána elindul fel. Pontosan, csak nem mindegy hogy honnan indul fel. Ha így megy tovább szerintem pár hét múlva 550-600 közöttről indul fel 720ig. Ott ismét megáll mint pár hete. Q2 előtt fog megindulni , várva a jó jelentést. Év végén 800 lesz szerintem. Akviról idén letettem.
Pár hét pihenés még benne lehet, de aztán szerintem irány a 800-900-as szint, ha nem jön közbe valami globális probléma. Nehéz ennek időpontját belőni, de több hónapot valószínűleg nem kell már rá várni.... Eddig teljesen jónak tartom, ahogy a márc. 18-i mélypontból kijöttünk, csak így tovább!
Lassan a cég elgondolkodhatna,hogy újra saját rv-éket gyűjtsön. (OTP kitartóan gyűjti és más cégek is veszik a részvényeiket.) Ha jönnek az akvik ugranánk simán 1000 fölé. Nagy a csend a cég körül.
1-2hétig még a korrekciós szakaszban leszünk,de "egyszer minden véget ér" :) Eldobni nem érdemes, viszont ha van még miből,érdemes bővíteni, őszre inkább 800 körülre várom,mintsem 600-ra. Tartom a 9000-es pakkot!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.