A múltból kiindulva 500 alatt. Aztán augusztus végére a q2 miatt (persze ha jó lesz) megint 700 körül lesz és indul elölről a játék. Hacsak nem Ricenak lesz igaza és jön akvi.
Azért fújolnak sokan mert nagy az átverés. Opusban ami zajlik az szerintem sem normális. 4igben meg a tsys üzlet visszamondása és a monavis féle bennfentes kereskedés vágta ki a biztosítékot sokaknál.
https://invst.ly/r9btl Ez akkor készült, mikor visszafordult az 3/5-ről, akörül is adtam el 700-on, írtam is ide akkor. Gondoltam, hogy legalább 0.618 lesz, mert a 2-es hullám alig korrigált valamit, a 4-est direkt hagytam ott, ahova akkor raktam. Azt hittem a 4-es hullám vége egy visszateszt lesz a trendvonalon - ez nem jött be, de ha helyes a rajz, az A hullám vége érintette. Ha innen fordulna, akkor eszerint dupla csúcs várható a nagyobb korrekció előtt. Viszont nem annyira likvid a papír, hogy ne lehetne akár kis tőkével is totál felülírni az egészet, szóval én is csak nézem egyelőre. Ha nagyot szakad akkor kuka a chart :)
"Nagyon kevés a speki a papírban. Remélem az árfolyam eleget pihent és közeleg 1 nagy elmozdulás és hamarosan 700 fölé megyünk." Ezt kedden írtad Rice. Most már van speki, csak az a 700 van egyre messzebb. Még mindig úgy gondolod hogy hamarosan akvi lesz?
senkit meg nem bántani akarva: az az érzésem, úgy megy ez nálunk hogy "fujj ML cégek és negatív jelzők egész sora következik, hogy enné meg őket a fene!", de, közben meg mégis nagyon jóeszegetni, utána nyereséggel eladogatni a részvényeiket, hát az már nem fujj-ból van ám, hanem az már jóó!.. " brokik mozgatják.." ez gondolom úgy értendő, hogy mesterségesen tudnak fel-le trendet generálni amin ők persze keresnek maguk is
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.