Ha nem napi időszakban számolunk, szép lassan megy ez felfelé, és év végén ez jóval 800 fölött lesz, de akik itt spekáznak, azok azt figyelik, hogy 5-7% emelkedés után el kell adni, bezsebelni a hasznot, mert értelemszerűen úgyis visszakorrigál. Nekik is igazuk van, meg a hosszútávúaknak is.
Pompival mi lehet? Topikjába péntek óta csend van. 4ig nem megy 100 forintra, Mol elfelejtett kitörni, OTP esés helyett szárnyal.. Lehet, hogy egy " bocsika" elvárható lenne a mestertől???
Sziasztok! Úgy látom mintha többen kételkednétek, vagy nem hinnétek abban, hogy a papírnak így kell emelkednie. Nem vagyok szakértő, de néhány dolgot megfigyeltem és az alapján az alábbiakat látom, természetesen javítsatok ki, ha hülyeséget írok. Az MA200 696,6-nál, van, ha ma felette zárunk az mindenképpen jó jel, ezt írta is valaki tegnap. Az edison elemzés óta 200 forintot emelkedett a papír ára, átlag feletti forgalomnál emelkedett az árfolyam, átlag alattinál csökkent, ez alól csak az 05.14-e volt kivétel, de ott gondolom nagyon sokan realizáltak, ennél fogva jó nap volt a beszállásra. 05.21-05.25 között volt egy korrekció az emelkedésben, de azóta két napja megint emelkedik az árfolyam. Nekem úgy tűnik az elmúlt két hét alapján, hogy ebben a papírban nem nagyon van oldalazás, főleg egy havi oldalazást nem látok benne, azzal inkább egyetértek, hogy liftezni fog az árfolyam, de én ezt úgy látom, hogy tovább emelkedhet. Ha naposon megnézem a grafikont, akkor nekem úgy tűnik, hogy az 500 forintos - edison elemzést megelőző - árfolyam volt a korrekciója a korona pániknak, ha attól a ponttól indítok egy elliott hullámot akkor a mostani azaz tegnap indult emelkedés lehet a 3 hullám?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.