Jenőke..a Wallisnál nem Te vagy az egyetlen aki hatalmasat bukott ! A tetvek feltornázták 250.-ft-ra...majd pillanatok alatt a felére zuhant! Én is fél millát buktam rajta...de kiszálltam belőle! Soha többet ebből!
RÖVIDTÁVÚ KILÁTÁSOK • Célunk, hogy a következő két évben a magyar informatikai piac első számú integrátor vállalatává váljunk. • Kimagaslóan eredményes 2020-as évet várunk, jelenleg 23 milliárd forintot meghaladó szerződésállománnyal rendelkezünk és 2020. március végéig 8,6 milliárd forint árbevétellel. • A dinamikus növekedés tovább folytatódik: • a növekedés üteme 2020-ban várhatóan 20% feletti lesz; • a 2020-as évet követően hasonlóan dinamikus éves növekedésre számítunk; • a fenti növekedési várakozások organikusak, amit a tervezett akvizíciók tovább növelhetnek. • 8-10%-os EBITDA rátával kalkulálunk középtávon (2-3 év). • 2019-es év eredményei alapján az igazgatóság részvényenként 22 forint osztalék kifizetését szavazta meg
Ezért írogatom,hogy 1 jó kilátásokkal rendelkező cég részvényeit venni és tartani kell. Sokan az első duplázásnál eladták,de onnét a mai árfolyamon számolva is még 8szorozott a papír. Mikor eladták osztották az ész,most szomorkodnak. Délután emelkedést várok,ha a tőzsdéken nem alakul ki esés.
Én is így gondoltam, amikor a papír 400-ról elindult és amikor duplázott eladtam. Aztán vártam, hogy korrigáljon és olcsóbban visszavehessem. Így lemaradtam a 10-szerezésről, mert folyamatosan ment felfelé, korrekció nélkül. Ma már gazdag ember lehetnék, ha türelmes vagyok. Most a 10-szerezést várni nyilván irreális, de egy duplázás, triplázás simán benne van szerintem.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.