Biztos vagyok benne, hogy komoly, mindent átfogó elemzések után jutottál erre a jól megalapozott álláspontra. Köszönöm, hogy ugyan túl későn (mi már bevásároltunk), de megosztottad ezt velünk.
Biztos vagyok benne, hogy komoly, mindent átfogó elemzések után jutottál erre a jól megalapozott álláspontra. Köszönöm, hogy ugyan túl későn (mi már bevásároltunk), de megosztottad ezt velünk.
https://www.portfolio.hu/uzlet/20200520/a-koronavirus-jarvany-egy-nagy-lehetoseg-a-4ig-szamara-432970 A járvány egy nagy lehetőség a 4IG számára :DEzt itt többen írtuk már,hogy a cégnek előnye származhat majd belőle.Most megerősítették. "Az iparági szereplők körében keresik az akvizíciós célpontokat, de
megfontoltan. A kisebb, kevésbé tőkeerős szereplők körében arra
számítanak, hogy a cégek árazásán is meg fog látszódni a járvány hatása." Ez azt jelenti,hogy akvikkor kevesebbet kell a cégekért fizetni. Fasza!!!
Kockafej kollegat kerdezd o abban a jol informalt.Kovetem a kereskedest de nem vagyok poziban benne.2500ft korul lehet jo beszallo lenne,ha meg lemegy odaig.
Én tegnapelőtt vettem vissza deltát, pedig még nem nagyon akartam, de látva néhány papír emelkedését és talán vége ennek a vírus hisztériának. Eddig jó döntésnek bizonyult 😉
Hát én nagy nehezen levakartam magamról tavaly, majd 200 al voltam benne ,110 körül dobtam több mint nyolcmillió bukót realizálva😲 És még így is milyen jól jártam hogy nem tartottam mai napig 😉 Na ez már csak rossz emlék, hisz nagyrészét visszahozta 4ig nutex , meg egy két kis papírban történő speka kötések 😃
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.