Nyilatkozatból 1-2 érdekesség.. "Egy év múlva a bevételekben az ideinek a négyszeresét, EBITDA-ban pedig a nyolc-tízszeresét érhetjük el." . Ez azt jelentheti,hogy kb. idén 85milliárdos bevétele lesz a cégnek akkor jövőre kb.340milliárd!!! Hihetetlen :D és ha még +ban lesznek új akvik akár még nagyobb bevétel is jöhet. . "Az eddigi egyeztetések alapján 3-5 év alatt akár a Rheinmetall teljes
nemzetközi hálózatának az IT üzemeltetését átvehetjük. Már ez önmagában
hatalmas szakmai kihívás és üzlet, hiszen 52 országban 210 vállalat és
25 ezer munkavállaló informatikai kiszolgálásáról lehet szó." Szerintem ettől sokaknak szikrázik a szeme,mert ez szinte most még felfoghatatlan :D . A Nyugat-Balkán több országában is van folyamatban lévő tranzakciónk, illetve vizsgálunk további lehetőségeket is a régióban." Valószínű jövőre is lesznek akvik bőven. Kapkodjuk majd a fejünket,károgók pedig 1re jobban várják majd a csődöt :D . Más tőzsdére is bevezethetik a céget: "Európában két ilyen helyszín látunk, Frankfurtot és Londont. Ez már nem
egy távoli terv, a Rheinmetall is támogatná törekvéseinket, ők érthető
okokból inkább a frankfurti tőzsdén történő megjelenésünket
szorgalmazzák." 2022-ben is hatalmas építkezés lesz a cégben és valószínű az árfolyamban is. 937ft és 107millió forgalom.
lehet. és az, hogy ott eddig hatalmas kudarc lett nem azt jelenti,hogy itt is az lesz, csak az ilyen kaliberű embereknek elsősorban a saját gazdagodásuk a cél és nem feltétlen egy cég felépítése...
Opusnál 2017 óta nem kapaszkodott vissza az ATH közelébe a nagy öntés után. Az Opusnál nem is működtek együtt multinacionális vállalattal, nem vette őket komolyan senki, a nemzetközi roadshow-juk se aratott nagy sikert. Ráadásul az sokkal átláthatatlanabb struktúrájú, rengeteg leányvállalattal, ahová kikönyvelhetik a nyereséget. Lehet, hogy nem hagyták ott érvényesülni Jászait. :D
Igazgatósági tagok, vezérigazgató-helyettesek és bizonyos kulcsmunkavállalók vehetnek részt az MRP programban. Ha ők elkezdik szórni a 4 milla részvényt az érdekes lenne. Pont azok akik rálátnak a folyamatokra. Ha ők ülnek a kezükön , nem adják akkor az is pozitív tartalommal bír főleg ha tényleg nincs lock up.
Ezeket az MRP szervezet jegyzi le, szerintem nem piaci értékesítésre szánják. Vissza kell nézni a döntéseket, hogy az MRP programban részvevők szerezhetnek-e részvényt. Alapesetben készpénz juttatás van.
egyáltalán nem akarok károgni, viszont az Opsunál is ugyanilyen biztató hírek jöttek akvizíciókról , közbeszerzésekről, nagyberuházásokról, ott is egy Jászai G nevezetű ember volt az egyik főkolompos, azóta is várjuk a kitörést... xD ott is világméretű sikersztorit vizionáltak sokan, majd egy nagy lófing lett belőle eddig...
Teljesen igazad van és én se szoktam vele foglalkozni főleg, ha csak egy információt osztok meg vélemény nélkül, ami másokra is tartozik :) A Wallisban régebben már hozzászoktam, mindenre minimum 6-7 mínusz (a legnegatívabb társulat ami itt van, elég csak megnézni a topic-ot, de biztos boldogok akik csinálják).
Lebeszélők,venni akarók nyomják a mínuszt. Minél több,annál többen figyelik a papírt :D - vagy + nem számít sajnos,mert a fele aki fórumozik kárörvendő és irigykedik más sikerére. . Boavista azért mi kitartunk. Kevesen maradtunk régiek. (100ft alattiak) Lehet,hogy a számlánk értéke sokszor ingadozik,de azért csak feljebb megy mindig :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.