Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Ezt magyarázd el az ügyésznek!!!! Ugyanez a helyzet a BC esetén is.... nekem a Q-nél 1800db MOL-om fekszik így..... De a mostani adatok szerint a NNYI vagyon-visszaszerzési osztálya bűnügyi zár alá vette az ügyfélvagyont is... Felrobbanok emiatt....
Hidd el én is tudom, hogy nem lehetne, de nem ez a helyzet!!! Nem értem miért nem értitek meg..... A Q kötvényes már régen ki lesz fizetve, mire mi bármit is látni fogunk, mert zár alatt van a Quaestor Ép. Kft. mindkét KELER számlája (a sajátja és az ügyfeleké is)
"Húspiaci szakértők egyenesen úgy értékelik a bejelentett áfacsökkentési tervet, hogy azzal a kormány az OTP-nek, illetve a Csányi-féle agrárcégeknek okozott veszteségeket kompenzálná bizonyos mértékben. Az OTP-nek jelentős többletterhe származott a devizahitelek vagy a brókerbotrányok miatti károk rendezéséből, a bankvezér agrárcégeit pedig az 1200 hektár feletti gazdaságok területalapú alaptámogatásainak elvonása sújtja 2015-től."
...
Na ezek után vajon megy-e majd bíróságra a Q. törvény, vagy a devizahitelek miatt? Szép kis háttéralkuk lesznek még itt.:-)
Szerintem csak a Tarsoly, felesége és a 3.-ik előzetesben lévő fazon nevén lévő értékpapírokat zárolta. Büntetőeljárásban csak magánvagyont lehet ugyanis zárolni (!!!), az rv. az adott befektető tulajdona, az nem Tarsoly vagy Tarsolyné vagyona, de még csak nem is a Quaestoré. Ezek tehát nincsenek zárolva.
A felszámoló pedig leszarja, miért is?
1. nem a felszámolási vagyon része
2. nem számolhatja fel
3. költségeket nem számolhat el rajt, ergo nem fog vele foglalkozni
A következő az lesz, hogy hoznak egy jogszabályt, hogy bocs az is Q vagyon és beteszik a kárrendezési alapba....
Ti mit nem értetek meg azon, hogy nem fogják kiadni a részvényeket és ügyfélpénzeket????? Hiába van meg.... Komolyan mondom, ez a fórum.... röhej....
Bűnügyi zár alatt van minden!!! Amíg nem küldünk legalább 500 levelet a kiba....tt ügyésznek, hogy olvassa el a jogszabályt, hogy idegen vagyonelem és ügyfélnyilvántartásban a KELER-nél és nem a Q KELER számláján van, azaz nem vonhatja zár alá, addig itt semmi nem fog történni.... maximum csak akkor, ha lezajlott a bűnügyi eljárás, ami hadd ne mondjam meddig tart majd....
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195