Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Helló én azt hittem a rv-ek halmazát fel se mérik!
Kint mennyi van(BEKÉRIK!! KELERTŐL ADOTT A DOLOG!!
ajjaj ÖSSZEVETIK>>>>
>na a végén túl sok jut a kevésből<
na ezt nem igen éljük meg-
De-hogy nem// -régen nem tudsz a Szerződések
fölött át lépni- egy Fizető old. mire jogosít?! egy hónapig láthatod a Készleted-
De ezt te is tudod-
De van aki fizetősre,látni kívánni valóra
be se jelentkezett,ettől aztán nem tudsz magadnak senki nagyobb jogot Definiálni>
-Ugyan úgy függőbbe,vagy talán kiküldik a Keller féle megfeleltetés!!
Kiküldött MNB EGYENLEGLAP milyen forrás alapja?! -Tele van ez nyitott kérdéssel..
Azért írtan TALÁN,azt se tudom az MNB
Felügyeleti Biztos KELER Adatból dolgozik?!
Kedves brendonz. Igazan aranyos ember lehetsz, hozzaszolasaidbol, soha semmi rosszindulat nem olvashato ki. Egyeduli bajom, (es ez nyilvan az en hibam) egyszeruen nem ertem sokszor a mondandod lenyeget. Ne haragudj, de ez az oka, hogy nem valaszolok felveteseidre
Online Ügyfél lehet,attól nem lesz aktív-
Szerződés Reál-time él-
Ki nem fizet ezért nagyon sok olyan van-
De ebből semmi "monopol" jog nem származtatható-
Nem hagyott nyugodni ez az ugyfelkapus dolog rakerdeztem a BC -nel. Azt mondjak ez naluk mar regen mukodo kapcsolattartasi forma volt az ugyfelek vs brokrerceg kozott. Ha nekunk ilyen nem volt akkor nem is lesz
Van meg egy kerdesem. Nem akarom a BC-eket allandoan zaklatni, ok valami ugyfelkapun keresztul kommunikalnak. Feltetelezem ennek a ,eglete szamunkra meg nem adott. Esetleg rosszul tudom, lemaradtam valahol? Velhetoen e kapun keresztul lehet megadni pl. a szla szamot is ahova a transzfert kered.
Azt gondolom ez a hir semmi varatlant nem hordoz. Ezt eddig is tudtuk. Viszont a fogalmak nem egyertelmuek. Ha meg van az rv-m ott szo nincs kartalanitasrol, hisz a kartalanitas mint neveben is benne van feltetelezi a kart. Meglevo rv-k eseten kar nem ert, es mint irjak az egyenlegkozlot ha nem reagalod le ugy elfogadottnak tekintik. Masfelol van olyan opcio is hogy javallt jelezni igenyedet mindenkepp a felszamolo fele, de ez ugy tunik nem alap feltetel. Azt tovabbra sem tudom mi az elteres okat igazolo dokumentum, mert az elteres (ha lesz ilyen, remeljuk nem) oka a q bunos tevekenysege, melyrol ,i ne, rendelkezunk doku,entu,,al. Szamunkra max egy lepecsetelt leteti igazolas van
Semmikepp nem akarok veszmadar lenni, ezert elore is elnezeseteket kerem. A BC topikbol nekem az jott le, hogy az osztit a beva-tol kell majd igenyelni, tehat nem lesz teljesen automatikus.
ja,hogy arra alkalmazná a hat milást akinek
egyenlegét nem találják meg-
Mert itt az is benne van amit a Felügyelő Biztos nem tud számára kiadni- mint MEGLÉVŐ-
JÓ AZT TUDNI kit,hogy méltatnak KÁRALAPBÓL
-na valami ilyet látok én ebbe-
>Kimutatható az amit az MNB Elismer!!
ÚGY LEHET AZT 100%-BA TÉRÍTI-
Igen fel kell tenni a kérdést?!
Vagy küldenek Egyenleglapot vagy nem!!
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195