Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
"Buda-Cash: hetekig tarthat a hitelezői igények feldolgozása" link
A hitelezői igények feldolgozása után pedig ki tudja, meddig tart az igények kielégítése.
Úgy terveztem, hogy a Quaestor-tól visszakapott tőkével kereskedek új brókercégnél. Nem gondoltam, hogy ennyi ideig elhúzzák.
A számlaegyenlegemet egyeztettem személyesen, aztán megkaptam e-mailben, és most újra...
És még be kell nyújtani az igényemet.
Azt képzeltem, hogy az MNB vizsgálat után Quaestor fiók kiadja a pénzt és ott lehet transzferálni. Miért is csinálnák egyszerűen, ha bonyolultan is lehet????!!!
Nyunyu! Oke de mi az elterest igazolo dokumentum? Ha van elteres akkor en egyfelol mivel igazolom, hogy valojaban ,ennyi reszvenyom volt, de tegyuk fel ez a q-tol kapott leteti igazolas, de ez a dokumentum az elteresnek nem az oka, hisz az elteres oka hogy csalt a q. ( persze remeljuk nem lesz elteres)
"Amennyiben értékpapírszámlája, pénzkövetelése van az ügyfélnek
Hamarosan az aktuális állapotnak megfelelő ügyfél-egyenlegközlőt kap postai úton. Az egyenlegközlőkkel kapcsolatos esetleges észrevételt az eltérés okát igazoló dokumentumokkal a kézhezvételt követő 8 napon belül jelezhetik kizárólag postai úton a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére, A borítékra rá kell írni: "Észrevétel". Visszajelzés hiányában az egyenlegközlőben foglaltak elfogadottnak tekintendőek.
Hitelezői igény
Azt javasolják, hogy a Quaestor Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zrt. "f.a."-val szemben fennálló hitelezői igényeket mindkét fenti esetben valamennyi fennálló követelésre - az egyenlegközlő levelekkel kapcsolatban meghatározott határidőtől függetlenül - jelentsék be legkésőbb 2015. június 1-ig kizárólag postai úton a Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. címére. A borítékon fel kell tüntetni: "hitelezői igény". A hitelezői igény bejelentése díjmentes. Formanyomtatvány letölthető a www.psfn.hu oldalról. Az igény bejelentéshez szükséges csatolni a számlaszerződést az értékpapír- és ügyfélszámla vezetéséről."
Vételi, Eladási teljesülések benne lévő
dbsz következtében indoklod az hogy az
Egyenlegközlőd ami hozzád érkezik
na Nevezzem Egyenleglapnak nem fedi a valósat- Tehát a reklamálást be kel bizonyítanod Eddig is ÍGY VOLT-
Nem tettek semmit,ha nem szóltál-
De nyugica-
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195