Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Ezt nem is tudtam...
ha megvan ez az államtitkáros cikk azt belinkelhetnéd.
Szóval ha már valamelyik államtitkár is azt nyilatkozta hogy a részvények megvannak, akkor az úgy is van..egy államtitkárnak tudnia kell hogy mi a helyzet - illetve fölöslegesen nem szokott egy államtitkár nyilatkozni.
Itt tenyleg nem az a kerdes, hogy 32 e ember hulye volt-e vagy sem. Lehetett akar hulye is, de a bevett gyakorlatnak megfeleloen jar nekik a segitseg, mint a hulye deviza hiteleseknek, mint a hulye kulgazdasagi miniszteriumnak, mint a hulye bankoknak melyeket az allam feltokesit, es sorolhatnam a sok hulyet e honban
Az abonyi önkormányzatban is óvatlan, pénzügyi analfabéták dolgozhatnak. Nekik 300 milcsijük ugrott, de nyilván nem értettek hozzá és nem jártak utána cégnek...
Kedves penznyelo, igazan orulunk, hogy itt vagy es mint biztos megmondo ember kepviseled itt az igazsagot. Megertettuk, belatjuk igazad van, de tovabbi negativ kisugarzasodat mar tudjuk nelkulozni.
Nyunyu, jogászként azt már legalább érted, hogy mekkora hiba olvasás, tájékozódás nélkül szerződést kötni? Meg végre tudod már, mi az a vállalati kötvény? (amiről a MiFiD-ben azt hazudtad, hogy van benne tapasztalatod is)
Aki itt van ezen a fórumon! . gondolom,hogy csak részvényekben utazik!Vagy rosszul gondolom?
Mert a kötvényeket megvette,és azzal el van sikálva a műveleti akció!
De a részvényekkel, lehet forgolódni,s emiatt olvasgatunk!
Tehát RÉSZVÉNYEK ügyében,nagyon várok,mindenféle hírt!
Köszönök minden megosztást ezzel kapcsolataban.
Nincs ezen mit kiegesziteni itt tartunk ebben bizunk, mint korabban irtam az allamtitkar is azt nyilatkozta tegnap, hogy a legjobb tudomasa szerint a kotvenyek kivetelevel minden ok, ha nem akkor beva 6 millaig
Csak az a bosszantó, hogy itt-ott valaki hall valamit,de semmi konkrét nincs.
De majd talán 20.-a után. Talán..
Remélem megvannak a részvényeink!
Ha kiderülne,hogy azt is ellopták, hát!
De én már azon se csodálkoznék.
Túl nagy a csend a részvények körül!
De bízok ....
Nem muszáj eladnod....át lehet transzferáltatni más számlára.
Az átlagár igy megmarad, és majd később ráér eladni..
Már ha megkapjuk a részvényeket és nem lopták el azokat is....de gondolom azért azokkal minden rendben van..másfél hónappal a botrány után nehogy má' kiderüljön még valami mert az újratöltené az egész botrány-sztorit.
Nekem egyébként , és másoknak is olyan információink vannak hogy a részvények és a számlákon levő készpénzek azok megvannak.
Ügyvéd rokonom 2 hete hajnalban a Kossuth rádióban, olyan híreket hallott állítólag hogy a részvények azok rendben vannak...
de félálomban hallgatták a rádiót. úgyhogy arra nem adok olyan nagyon..
Én a múlt héten voltam bennt a Quaestor irodában és a brókerből annyit sikerült kihúznom hogy volt 2 hete a cégen belül egy levelezés, amit az ügyvezető igazgató küldött szét a brókereknek, és abban azt közölte hogy a részvények azok rendben vannak...
-----------------------------
Na, itt tart kb. a történet...
most mindenki azt várja hogy ápr.20. áig a mindenki megnézi hogy megvan -e mindene.
ápr. 20- után összeadják a követeléseket, és ami a cégben megvan részvény, határidő, készpénz, stb. a kettőnek egyeznie kell..
és ha egyezik , akkor gondolom utána hamar ki lehet majd venni azokat..
-----------------------
Aki ezt az információt még ki tudja egészíteni, szívesen elolvasom / elolvassuk.
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195