Dúl a brókerbotrány, mellyel kapcsolatban az MNB alelnöke a parlament gazdasági bizottságának keddi ülésén beszélt. Windisch elmondta, hogy mintegy 150 milliárd forintnyi fiktív kötvényt bocsáthatott ki a Quaestor, mely ráadásul a Buda-Cashhez...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195
Valódi! Ma este küldte sokszori levlírás uán. Mert állandóan az jön vissza hogy:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Az Ön "Tulajdonosi megfeleltetéshez valódi !!! letéti igazolás kikérése" tárgyú panaszát befogadtuk. A panaszkezelési szabályzatnak megfelelően legkésőbb a bejelentést követően, 30 napon belül hivatalos válasz keretében tájékoztatni fogjuk Önt.
Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
QUAESTOR Értékpapírk-kereskedelmi és Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság"
Orbánék mindig a más fa..s..val verték a csalánt. Amikor verték a mellüket hogy csökkentik a gyógyszerárakat azt a patikusok fizették meg. Most meg a BEVAra tolja/ná a kártalanítást . Igaza van a Csányinak pedig nem csípem az MLSZ elnök csávót hogy ezt a kormány döntötte be s leplezni próbálja a sunyiságot ügyésuestül felögyeletestül mindenestül s fizessen ezért a BEVA. Na Csányi ezt ellenzi s tök igaza van szvsz. A mocskos politikusok itt saját zsebre dolgoztatták az államkötvények fedezetére kapott casht ami nem jött be forexen határidőn stb. Most meg próbálják ezt eltussolni s Tarsolyra kenni mindent. Mert persze hogy az a logikus hogy valaki gondol egyet egy tarsoly s egyedül minden háttér nélkül gondol egyet s cirka 150 milliárdért kötvényt bocsát ki. Ez ugye nagyon életszerű. Csak ember legyen aki el is hiszi! Na ehhez kell a nagy kormányzati kommunikációs felhő!
A párttal a néppel egy az utunk!
De!
Nem nekünk!
Már értem a Figyelő cikkének elolvasása után hogy vajh kmi ez a tökölődés miszzerint 2015.03.11 és 2015.04.02 között vajon mit csinálhatott? Mert a részvnyeinkről még mindig semmi hír viszont jövő héten ott leszünk mind a MOL mind pedig az MTELEKOM részvényesi közgyűlésen ha bejegyezték a részvényeinket ha nem de a sajtó is ott lesz az tuti! Mert ennyi szarakodást s töketlenkedést látva egyenesen siralmas az a teszi toszaság ami kifele látszik. S ne feledje s ez a kenyéradó gazdáinak is szól: "A hazug embert előbb utolérni mint a sánta kutyát" .
Mivel épp elég ellentmondásos nyilatkozat látott már napvilágot mind felügyelet mind pedig kormány részéről a napnál is világosabb hogy itt nem kis mértékben felelősek a kormánytagok valamint az őket kiszolgálni igyekező felügyeleti szervek alkalmazottai az ügyészség s a pénzügyi felügyeletnél egyaránt. Vagyis Ön is. Mert ahhoz hogy válaszoljon egy e-mailre ahhoz nem kell az hogy 80 oldalas szabályzatot gyártson mint egy bürokrata aktakukac.
Legyen már férfi oszt álljon a talpára s ne a politikusok frakkja mögé bújjon!
Na mi lehet a "nagy bejelentés" szerintetek így a tapolcai választás előtt pár nappal?
Lehet, hogy Tarsoly kertjében elásva megtalálták a 150 mrd-ot nejlonzacskókban?:-)
Törölt felhasználó2015. 04. 09. 22:09
Most hallottam, hogy az M1-en 22.30-kor Rogán A. nagy bejelentésre készül a Quaestor ügyben.
De akkor is két hét alatt nem jutottak dűlőre. Mondjuk ez nem újdonság itt Magyarországon... De az is lehet, hogy valamin nagyon munkálkodnak a háttérben.
Egy részét lehet, hogy én is elköltöm. A többi megy vissza bankomhoz. Így legalább visszakerül a befizetett pénz hozzájuk. Legalább is az én részemről.
Állítólag 2 jogi szakvélemény van, és ezek ellentétesek. Hogy ez most igaz-e vagy sem, ki tudja?
De ha visszakapom a pénzem, elverem mind egy szálig. :-) Akkor nem lophatja el senki. Jobban jártam volna, ha eldorbézolom, legalább mulattam volna egy jót párszor.:-)
Orbán részéről az lenne az okos döntés, ha azt mondaná fizessétek ki a bevát, cserébe újra tárgyaljuk a bankadót. Ezzel az állam is részt venne a kártalanításban, és a beva tagoknak se fájna olyan nagyon.
Minden ember önző egészséges szinten, te is az vagy, csak most ebben nem vagy érintett, és azért beszélsz ilyen magaslatokból a többi megtévedt, buta, felelőtlen emberhez. Mindenki ilyen, ez a normális. Mindenkinek a saját baja a legfontosabb. Ha arról van szó, hogy a gyerekem életét kell megmenteni, akkor pl. mindenkin átgázolok. Ahogy más is. Mert nekem ő a fontos.
Különben sok mindenben igazad van! Félre ne érts. Egyben nem: itt magas az állami felelősség, és ezt te magad is elismerted. Ez viszont ellentétes azzal, amit lentebb fejtegetsz.
150 milliárdnyi fiktív kötvényt sózott el a Quaestor
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=211195