A Central European University (CEU) a nemzeti felsõoktatásról szóló törvény szerint megfelel a magyarországi mûködés feltételeinek. Ezt a felsõoktatási intézmény az Oktatási Hivatal állásfoglalására hivatkozva közölte péntek
Szia Kolléga, a két legnagyobb motiváló erőről beszéltél: pénz és hatalom. Amíg az egyetemeken nőket nem árulnak (legjobb tudomásom szerint persze azokhoz is hozzá lehet férni), addig ez a kettő elég is... (Női rektoroknak - ha vannak - férfiakat, dettó beszerezhetők!)
Nem tudom, ezeken kívül mi kellene még, talán kisvasút?
ezt értem és igazad van,de ha picit ismered őket biztosan tudod,hogy ez a renszer náluk már 20 éve fenn áll,csak eddig nem volt nyilvános,ennyi az ujdonság benne
és az nem lehetséges,hogy a magyar egyetemek vezetői végre ne kussoljanak,ilyen ügyekben?
Szomorúan konstatáltam, hogy eleddig egy értelmes hozzászóláson kívül, mindenki elbújhat a 14 Nobel-díjas mögött.
Ennyi mellébeszélést váltott ki 14 Nobel-díjas, akik kiálltak a CEU mellett.
na így már tiszta és érthető!-a népnemzeti átdizájnolásig,bekaphatnák a Nobel díjas professzorok és diákjaik összes fax..t ,aztán később jöhe az új kazánház is a CEU-ra!!!
Ez egy pszihiátriai eset. Folytonosan muszály neki ellenségeket keresni, azokat legyőzni. A stabil kormányzás az a halála lenne.
Ezek az ötletek minden bizonnyal vagy tőle vagy a legszűkebb bizalmi köréből (Habony, Rogán, felcsúti-fehérvári maffia) származhatnak és nincsen olyan miniszter, aki ellent merne mondani. Inkább megvárják, amig a reakciókból kiderül, hogy mekkora marhaság az ötlet és a vezér magától visszakoz.
ugyan mi faxt követhetett el a CEU a vezénylőtábornokelvtárs,családja és bandája ellen,fel nem foghatom?!
eddig megfelelt minden magyar törvényi előírásnak,adót fizetnek,nem használnak közpénzt,tanulóik,tanáraik nagy többsége külföldi a világ egyik legnívósabb egyeteme, országok vágynak rá,hogy ott működjenek inkább!
miért nem lehet őket ti népnemzetiidiótaelvtársak békében hagyni,már nem elég az EU-val,de a világgal is haragban,harcban kell állni?
"Orbánék teljesen megőrültek és mérhetetlen károkat okoznak."
Talán ez így helyesebb: "Orbán teljesen megőrül és mérhetetlen károkat okoz."
Szerintem ezzel a fidesznyikek is tisztában vannak, de amíg orbán seggét kell nyalni, addig nincs mit tenniük.
Vajon mikor kezdenek el könyveket is égetni?
Fordulna fel az összes a töketlen ellenzékkel együtt. Szégyen ami itt folyik pártállástól függetlenül. Szándékos rombolás a nemzet megnyomorítása, erre is képesek csak, hogy még jobban dagadjon a zsebük.
14 Nobel-díjas is kiáll a CEU mellett
Ugrás a cikkhez